Eventbureau PB ACTION er projektleder på firmaevent 2018

PB ACTION tilbyder imponerende locations

Vi tilbyder spændende locations og prægtige festsale, Ballrooms og kæmpe festtelte til alle event formål i hele Danmark. PB ACTION Fest & Eventbureau rådgiver jer til den bedste løsning til netop jeres firmaarrangement. Vi råder over spændende, historiske og imponerende locations med plads til 100 personer og op til mere end 20.000 gæster.

  • Slotte & Herregårde
  • Filmstudier
  • Slotsparker & smukke naturområder
  • Messehaller
  • Lagerhaller
  • Egen domicil
  • Kæmpe festtelte

Spændende location til firmaevents

Slotte & Herregårde i hele Danmark

I Danmark findes der hundredevis af Slotte og Herregårde. At afholde firmafest på et Slot eller en Herregård er en helt unik oplevelse og lokation for jeres medarbejdere. PB ACTION har stor erfaring i at afholde firmaevents i prægtige sale eller i kæmpe festtelte på Slotte og Herregårde i hele Danmark. Som professionelt eventbureau ved vi hvilket krav der skal opfyldes til netop denne type location, og er behjælpelige med at udarbejde en højkvalitets løsning til netop jeres firmaevent.

PB ACTION ejer en af Danmarks Største filmstudier på 2700m2 B&W Grand Ballroom i København.

Filmstudier og historiske sale

Ønsker I den helt gennemførte firmaevent, kan vi som kreativt eventfirma udarbejde og gennemfører den magiske firmaevent, hvor I får oplevelsen at træde ind i et helt andet univers eller et andet årti. Med lysdesign, lyd, props og imponerende kulisser skaber vi den helt fantastiske firmaevent i filmstudier og historiske sale i hele Danmark. PB ACTION ejer en af Danmarks Største filmstudier på 2700m2 B&W Grand Ballroom i København.

Smukke naturområder & Slotsparker

Ønsker i at jeres firmaevent skal være ”ude i det grønne” kan vi opbygge en helt speciel oplevelse for jeres medarbejdere i en slotspark eller i storslåede naturområder. En firmaevent i naturen er en fantastiske ramme til stor begejstring for jeres medarbejdere.

Messehaller og arenaer i hele Danmark

I Danmark findes messehaller, arenaer og kongreshaller der kan opfylde særlige krav til firmaevents. Som eventbureau kan vi omdanne en neutral hal til en spændende event location. Vi har mange års erfaring i samarbejde med messehaller, arenaer og kongreshaller og kan med vores kendskab skabe og rådgive jer til et succesfuldt resultat.

Lagerhaller og fabrikshaller

En venue som en fabrikshal kan være en imponerende location til en firmaevent. Hvis I ønsker at benytte en fabrikshal tilknyttet jeres virksomhed, så er PB ACTION det rigtige eventbureau at vælge, da vi har stor erfaring i opbygning og afvikling af firmafester i fabrikshaller i hele Danmark. En fabrikshal er en helt særlig location og kan omdannes til et elegant ballroom med smukt opdækkede borde og et spektakulært lysdesign der skaber den uforglemmelige firmafest.

Brug eget domicil til jeres firmafest

Ofte kan der være, en god mening i, at afholde et jubilæum eller stor firmafest på eget domicil. PB ACTION kan som professionelt eventbureau udarbejde et forslag til hvordan man kan skabe den helt unikke og flotte firmaevent på netop jeres eget domicil. Vi søger for ALT.

Kæmpe festtelt største firmafest 2018

Kæmpe festtelt i smukke omgivelser

At afholde store firmaevents, jubilæumsfester og firmafester i store festtelte, giver en frihed til at skabe netop det univers i ønsker at jeres gæster skal opleve. Ved at vælge at afholde i et kæmpe festtelt kan man vælge hvor geografisk i landet man ønsker at afholde sit arrangement og i hvilke smukke naturomgivelser. PB ACTION har over 25 års erfaring med at afholde succesfulde firmaevent i festtelte og har adgang til nogle af Europas flotteste og nyeste festtelte der har alle de nyeste features og faciliteter. Se cases her.

ALT kan lade sig gøre – Vi mener alt

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top