“Der var stor begejstring da Bilka direktøren ankom i Lamborghini direkte ind i festsalen” udtaler Peter Bindner

 

En spektakulær fest for 6.000 BILKA medarbejdere 

Ledelsen i Bilka ønskede at fejre Bilka 40 års jubilæumsfest med to fester afviklet på én gang, en i Jylland og en på Fyn og kontaktede Event Manager Peter Bindner fra PB ACTION til at løse dette.

Den 18. september fik næsten 6.000 medarbejdere i Bilka varehusene en oplevelse af de helt store, da de var inviteret til 40 års jubilæumsfest i henholdsvis Gelsted og Horsens.

Festerne blev afholdt i samarbejde med PB Action, der havde sørget for flot pyntede lokaler, festligt dækkede borde, lækker buffet med et væld af spændende retter og engagerede tjenere.

Logistikken var planlagt i mindste detalje, og alt forløb med militær præcision.Tak for 2 gode fester.

Henrik Libak direktør for Bilka Lavprisvarehus

Historien om Bilka skulle fejres

I 1970 åbnede Bilka det første lavprisvarehus i Danmark. I dag omfatter Bilka-kæden 17 lavprisvarehuse.  Bilka bygger på en enkel filosofi: Kvalitet til lavpris, god kundeservice og dygtige medarbejdere. Og sådan har det været siden 1906, det år, hvor Ferdinand Salling lagde kimen til det, der i dag er Dansk Supermarked Gruppen A/S. Dansk Supermarked ejes af A. P. Møller-Mærsk og F. Salling Gruppen og består i dag af seks detailkæder og to stormagasiner, der dagligt forsyner kunderne med fødevarer og non-food. De seks detailkæder er Bilka, A-Z, føtex, føtex food, Netto og døgnNetto, mens stormagasinerne er Salling Aarhus og Salling Aalborg. 

Landdækkende eventbureau stod for bustransport

Eventbureau PB ACTION stod for tilmeldingsservice for alle Bilka ansatte til denne store firmafest samt hele bustransporten med over 100 turistbusser fra alle Bilka varehuse i hele Danmark til og fra de to firmafester.

PB ACTION var projektleder på hele Bilka 40 års jubilæumsfest

I tæt dialog omkring alt, hvad angik indhold fra start til slut, blev ønsket om to store identiske Bilka 40 års fødselsdagsfester indfriet. Alt i festhallerne blev flot dekoreret, så ingen var i tvivl om hvad der blev fejret.

Bilka direktør ankom i Lamborghini til firmafest

Bilka direktøren kom kørende direkte ind i festsalen og kørte op til scenen i en Lamborghini –  her leverede han talen til et begejstret Bilka personale.

En succes fra start til slut

Derefter var der lækker middag og drikke samt hyggelig musik og tid til at tale med kollegaerne ved flot opdækkede borde. Dansegulvet var fyldt fra start til slut, og alle havde en uforglemmelig aften.

Se flere cases – klik her

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top