“Irma hyldede alle deres medarbejdere ved en magisk fest” – udtaler Peter Bindner

Peter Bindner udtaler "Irma hyldede alle deres medarbejdere ved en magisk fest"

Irma samler alle medarbejder til magisk show

Irma har i august afholdt fødselsdagsfest arrangeret af PB Action. 1200 mennesker havde en super aften med rigtig god mad, god underholdning og musik. PB ACTION stod for al koordinering og logistik, da alle medarbejdere havde mulighed for at blive transporteret til og fra festen i busser.

Tidsplanen gik op i en højere enhed, selvom der skulle hentes på rigtig mange lokationer. Som arrangør af festen havde jeg hele vejen igennem en professionel stab til at sparre med og som til fulde levede op til mine forventninger for vores fest. 

PB ACTION kom også med gode indspil til, hvordan festen kunne gøres endnu bedre undervejs i planlægningen. Vores medarbejdere har kvitteret med tilbagemeldinger på, at de havde en rigtig god aften.

Margit Marell HR-chef i Irma


Alle Irma medarbejdere deltog

Irma er det andet ældste supermarked i Europa, og åbnede sin første selvbetjeningsbutik i 1950 i Nykøbing Sjælland.

PB ACTION fik opgaven med at skabe en fødselsdagsfest, der kunne samle alle kædens ansatte lige fra flaskedrengen, kassemedarbejderen og marketingafdelingen til direktionen og samtidig hyldede dagens stjerner.

1.200 medarbejdere blev hentet fra alle Irma butikker og arbejdspladser 

Alle 1.200 ansatte blev hentet i busser direkte fra alle Irma-butikker og kørt direkte ind på den blå Irma-løber til årets fødselsdagsfest – og til et veritabelt stjernetræf. PB ACTION sørgede for hele koordineringen af alle tilmeldinger og planlægning af hele bustransporten med opsamling af alle ansatte med busser fra hver eneste Irma-butik og Irma-arbejdsplads i landet.

Irma Award Show med overrækkelse af priser

Alle de forskellige afdelinger nød at sidde med alle deres daglige kollegaer til denne festlige middag samt et award-show til desserten. Alle ansatte havde forinden haft mulighed for at blive nomineret og denne aften hædret med en Irma-award som f.eks. BEDSTE KOLLEGA, STØRSTE OPTIMIST, BEDSTE SERVICE m.m. Kendisser sørgede for overrækkelse af priserne med fanfarer og titler på storskærme. Irma’s direktør var med til at overrække alle priserne, som vakte stor begejstring blandt de ansatte.

De bedste danske bands og kunstnere fejrede Irma til fantastisk aftenfest

Resten af aften sørgede nogle af de bedste bands for musikken på dansegulvet med et fantastisk show.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Se flere cases – klik her

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top