PB ACTION Eventbureau med lys der skaber stemning

Lys der skaber en uforglemmelig firmafest

Vi har udstyret og det erfarne teknisk team til at give publikum en uforglemmelig oplevelse – med den optimale lyssætning og en professionel afvikling.

PB ACTION kombinerer kreativitet og innovation i lysdesignet

PB ACTION Fest & Eventbureau kombinerer kreativitet og innovation i vores firmaevent løsninger. Det handler om at skabe et design, der passer til den enkelte event.  Vi tilbyder naturligvis de nyeste løsninger inden for effektlys som f.eks. LED lamper og Moving Lights, men også smukke overdådige lysekroner der skaber den elegante stemning til jeres firmaevent.

PB ACTION skaber oplevelser til de største firmaevent i Danmark

LED-lys til arkitektonisk belysning af bygninger og parkanlæg

PB ACTION Eventbureau tilbyder også det nyeste indenfor LED-produkter til arkitektonisk belysning af bygninger og parkanlæg med træer og skulpturer – en belysning der skaber helt unikke eventoplevelser.

Lysdesign til din firmaevent er PB ACTIONs speciale

Lysdesign på tekstiler og lærred til events

PB ACTION er også leveringsdygtige i alle former for tæpper, stof og speciel objekter til at lyse på. Du kan også få lavet speciel goboer som kan benyttes i movinghead, så du evt. kan få dit firma logo projekteret på loft, gulv eller bygning.

Lysekroner i festtelt

PB ACTION skaber det flotteste lysdesign til jeres firmaevent

PB ACTION Eventsupport er professionel leverandør til firmafest og store events i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys til store events og koncerter i hele Danmark. Eventsupport leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik og storskærme.

PB ACTION finder den bedste løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top