Peter Binidner
Peter Bindner opfinder mobilevent til over 400 mio mennesker i USA, Frankrig og Tyskland

PB ACTION er et landsdækkende eventbureau

Vi er et landsdækkende eventbureau der producere alle typer events for virksomheder i hele Danmark, og vi leverer altid en gennemtænkt totalproduktion hvor alt bliver professionelt afviklet.

Specialister i firmaevents i hele Danmark

PB ACTION er professionel eventproducer af events i hele Danmark. Vi sørger for alt, lige fra at invitere jeres gæster og modtage tilmeldinger, til den bedste lyd, flot lysdesign, imponerende scene, storskærme, AV-teknik, de dygtigste teknikere, catering med lækker mad og drikke, smilende personale, logistik planlægning af bustransport, online-tilmeldingssystem, spændende venue, smuk og kreativ bord-design, dygtige konferenciers, spektakulære event-effekter, kendte solister, store kendte bands m.m. til firmaevents og firmaarrangementer i hele Danmark.

Danmarks Største Eventbureau

Eventbureauet PB ACTION idéudvikler og er projektleder på store kulturprojekter og firmaevents. Vi har f.eks. opbygget en stor regnskov i Botanisk Have af 30.000 miljøvenlige balloner til støtte for bevarelse af regnskoven i Brasilien, samt VIP events på Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Geologisk Museum, Tøjhusmuseet m.fl. PB ACTION er i dag Danmarks Største Eventbureauer og har lavet utal af spændende og succesfulde firmaevents i Jylland, Fyn og på Sjælland f.eks. 125 års jubilæumsmiddag for Aalborg Portland A/S, Bang & Olufsen A/S´s elegante 75 års jubilæum, LEGO Party for 12.500 gæster i 14 lande.

ALT kan lade sig gøre – vi mener alt 

PB ACTION hjælper med at finde den perfekte løsning netop til jeres event. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Ord fra kunder

“TDC Group takker PB ACTION og hele det fantastiske team, som sørgede for den mest festlige – og mest fornøjelige julefrokostfest vi har haft i mange år” (Leif Elken HR i TDC GROUP A/S)

“Vores “Dream Party” blev en uforglemmelig fest, som var meget vellykket og også hyggelig til trods for det store antal deltagere” (Kjeld Kirk Kristiansen LEGO A/S)

“Det var en WAUW-oplevelse af de helt uforglemmelige at træde ind i det smukt dekorerede telt – og oplevelsen holdt sig til og med den flotte fyrværkeri-finale” (Anders Knutsen adm. direktør / Bang & Olufsen A/S)

Peter Bindner
top