“Det var en fest med LEGOs DNA” udtaler Peter Bindner

Da LEGO ville fejre alle sine ansatte globalt bookede de det landsdækkende eventbureau PB ACTION til at stå for hele den verdensomspændende firmafest.

LEGO fejrede alle sine ansatte

Da LEGO ville fejre alle sine ansatte globalt bookede LEGO Peter Bindner sammen med sit landsdækkende eventbureau PB ACTION til at stå for hele den verdensomspændende firmafest.

Reference og case

Kære Peter Bindner.

For os alle sammen i LEGO Company – jeg selv, min familie og alle LEGO-ansatte – vil lørdag den 17. juni 2000 blive stående i erindringen i et særligt lys.

Vores “Dream Party” blev en uforglemmelig fest, som var meget vellykket og også hyggelig til trods for det store antal deltagere.

Det glæder mig meget, at LEGO værdierne var repræsenteret hele vejen igennem programmet.

Tak for din indsats i denne forbindelse og tak for godt samarbejde!

Kjeld Kirk Kristiansen LEGO A/S

Satellittransmission fra 12 lande

Det blev en global firmafest for alle de ansatte samlet i hele Danmark og derudover 12 firmafester fordelt rundt om i hele verden som f.eks. England, Schweiz, Østen, USA m.fl. hvor 12.537 begejstrede gæster verden over festede på næsten samme tid. Mellem alle festerne I hele verden var der Satellit TV-transmission direkte til den danske firmafest, hvor ejer Kjeld Kirk Kristiansen holdt tale til alle LEGO-ansatte worldwide på storskærme.

PB Action Eventbureau i samarbejde med LEGO om fest

Fest med LEGOs DNA” 

Alt, hvad der kunne relatere til LEGOs brand og dna blev implementeret på en fantastisk og festlig vis. Gæsterne fik én stor fælles oplevelse som styrkede dem i deres vision om LEGOs produkter og utrolige univers.

En uforglemmelig global oplevelse med mad, underholdning og musik

Alle gæster kunne verden over spise en skøn middag med deres kollegaer, samt nyde eventyrlig underholdning og danse til populære orkestre. En aften hvor der var tid til at få hygget og talt sammen. Alle deltagende LEGO-gæster kunne efterfølgende dele deres positive oplevelser med deres internationale kollegaer og fik dermed en stor fælles social referenceramme.

PB ACTION stod for LEGO Globale Event

Vi finder den perfekte løsning til jeres globale firmafest. Alt kan lade sig gøre – Vi mener ALT. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top