Eventbureau er landsdækkende

PB ACTION er et landsdækkende eventbureau

Vi er et landsdækkende eventbureau der producere alle typer events for virksomheder i hele Danmark. PB ACTION leverer altid en gennemtænkt totalproduktion hvor alt bliver professionelt afviklet.

Vi sørger for alt lige fra at invitere jeres gæster og modtage tilmeldinger, til den bedste lyd, flot lysdesign, imponerende scene konstruktioner, den nyeste teknik indenfor storskærme, AV-teknik, de dygtigste teknikere, lækre menuer, smilende personale, logistik planlægning af bustransport, online-tilmeldingssystem, spændende venue, smuk og kreativ bord-design, dygtige værter,

Idéudvikler og arrangør af både mindre og store firmaevents samt store kulturprojekter

PB ACTION har afviklet europas største firmafest for over 12.000 spisende gæster og fest, LEGO´s globale fest i 14 lande med 12.500 gæster, B&O´s 75 års jubilæum med 5.000 gæster m.m. PB ACTION har i mere end 25 år idéudviklet og været projektleder på kulturprojekter i hele Danmark. PB ACTION har f.eks. opbygget en stor regnskov i Botanisk Have af 30.000 miljøvenlige balloner til støtte for bevarelse af regnskoven i Brasilien samt store spændende kulturevents på Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Geologisk Museum, Tøjhusmuseet, Kongens Have, Rosenborg Slot, Koldinghus Slot m.fl.

Ord fra kunder

“TDC Group takker PB ACTION og hele det fantastiske team, som sørgede for den mest festlige – og mest fornøjelige julefrokostfest vi har haft i mange år” (Leif Elken HR i TDC GROUP A/S)

“Vores “Dream Party” blev en uforglemmelig fest, som var meget vellykket og også hyggelig til trods for det store antal deltagere” (Kjeld Kirk Kristiansen LEGO A/S)

“Det var en WAUW-oplevelse af de helt uforglemmelige at træde ind i det smukt dekorerede telt – og oplevelsen holdt sig til og med den flotte fyrværkeri-finale” (Anders Knutsen adm. direktør / Bang & Olufsen A/S)

PB ACTION finder den perfekte løsning til jeres firmaevent i hele Danmark. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top