Direktør Peter Bindner

PB ACTION kan tilbyde

PB ACTION FEST & EVENTBUREAU er professionel leverandør til firmaevents i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys m.m. til alle former for events i hele Danmark. PB ACTION leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik, catering, underholdning, solister, koncertnavne, bustransport, storskærme m.m.

[smartslider3 slider=4]

 

 

Om PB ACTION

PB ACTION er professionel leverandør til firmafest og events i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys til store events og koncerter i hele Danmark. PB ACTION leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik, storskærme, underholdning, catering, dekorationer m.m. PB ACTION Fest & Eventbureau er grundlagt i 1984 af Peter Bindner som også er ejer af virksomheden i dag.

“Det har altid interesseret mig at kombinere musik og events og at lave noget spektakulært, så folk går derfra med en wow-oplevelse”- PETER BINDNER, Direktør, PB ACTION

PB ACTION har i mere end 25 år idéudviklet og været festarrangør på store kulturprojekter og firmaevents samt praktisk eksekveret dem fra start til succes. PB ACTION har f.eks. opbygget en stor regnskov i Botanisk Have af 30.000 miljøvenlige balloner til støtte for bevarelse af regnskoven i Brasilien, samt store VIP events på Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Geologisk Museum, Tøjhusmuseet m.fl.

PB ACTION er professionel eventproducer i hele Danmark

Vi har eksekveret firmaevents som f.eks. 125 års jubilæumsmiddag for Aalborg Portland A/S, Bang & Olufsen A/S´s elegante 75 års jubilæum, LEGO Party for 12.500 gæster i 14 lande og mange andre. Se flere cases her.

 

PB ACTION finder den perfekte løsning til jeres firmaevent. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top