Eventbureau hylder den danske sommer. Sol, sommer, blå himmel, gyldne svajende kornmarker, svalesang, eventyrlige markblomster, de lyse nætter, det er det, vi kan tilbyde. Vi skaber hele det festlige, naturlige, hyggelige miljø uanset vejret - solen, varmen og lyset skaber vi og endda med grøn energi.

Dansk Sommerfest 2021- Nyhed!

Sol, sommer, blå himmel, gyldne svajende kornmarker, svalesang, eventyrlige markblomster, jordbærkager, de lyse nætter, det er det, vi kan tilbyde. Vi skaber hele det festlige, naturlige, hyggelige miljø uanset vejret – solen, varmen og lyset skaber vi og endda med grøn energi.

I den smukke danske natur  

En sommerfest hvor vi hylder den smukke danske natur og fester i det grønne i flot festtelt eller på en eventyrlig kultur-lokation i den smukkeste natur. PB ACTION kan tilbyde alle jeres gæster at samles til en dag og aften med super lækker mad og festlig musik. Vi har adgang til alle de smukkeste steder i hele Danmark og kan skabe jeres næste sommerfest med alle jeres ønsker kombineret med masser af kreative festlige inputs.

En sommerfest hvor hygge er nøgleordet

En afslappende sommer aftenfest som vil skabe den hyggelige stemning med alle kollegerne, som vi alle har brug for i den ellers travle hverdag. En sommerfest hvor hygge er nøgleordet og hvor vi kan tale hyggeligt sammen med kollegerne med roligt og afslappende musik til middagen og festlig dansemusik som alle vil begejstres til på dansegulvet.

Fællesskab og snobrød over bål

Mulighed for sjove aktiviteter i løbet af aften udover dansegulvet vil der være loungeområde med f.eks. juicebar med friske og sunde juicer, fodmassage, skuldermassage, lær at lave de sidste nye spændende sommerdrinks til selskabsbehov, friskbagt snobrød med dansk jordbærmarmelade, blindsmag gæt de danske sunde bær som er fyldt af C-vitaminer og solenergi, blindsmag danske frugter som æbler, pære og hvilke sorter du kender, gæt danske sommerblomster og bind en smuk markblomst-buket, nyd danske pandekager med sukker, syltetøj og dansk økologisk flødeis. Dette er blot få, af alle de aktiviteter vi kan tilbyde, der er mange flere, som I kan vælge i mellem.

Alt kan lade sig gøre, vi mener alt

Denne aften er den uforglemmelige sommeraften i 2021, vi alle håber at opleve og endda med gode kollegaer – vi tilbyder den og vi sørger for alt.

Vi finder den perfekte løsning til jeres sommerfest. Alt kan lade sig gøre – Vi mener ALT. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk


top