Eventbureau med professionelt lydudstyr indendørs og udendørs events i hele Danmark

Professionelt lydudstyr til events i hele Danmark

Vi har over 25 års erfaring i dimensionering og installation af professionelt lydudstyr indendørs og udendørs i store koncertsale, telte, fabrikshaller og stadions i hele Danmark. Vi har stor forståelse for at både designmæssige og æstetiske overvejelser skal indgå i løsningen. PB ACTION Eventsupport sørger for det professionelle lydanlæg, som får budskabet klart og tydeligt ud til publikum til jeres firmafest.

Det vigtigste ved et lydanlæg er at publikum får en god oplevelse

Det vigtigste ved et lydanlæg er at publikum får en god oplevelse

Det vigtigste ved et lydanlæg er at publikum får en god oplevelse om det er til firmafest, koncert eller konference skal vokalen ”gå” klart og tydeligt igennem, og alle i salen skal have samme gode oplevelse, uanset om du sidder på første række eller bagerst i salen. Vi tilbyder hele lyd produktionen lige fra digitale mikserpulte, trådløse mikrofoner, in-ear, monitors samt forskellige type højttaler fra små på stativ, til store Line Array højttalersystemer. 

PB Action lydsystemer til store events og koncerter - kontakt eventbureau

Lydsystemer til store events og koncerter

Vi har leveret totale lyd opsætninger til et utal af store events, f.eks. Føtex 50 års Jubilæum med over 12.000 gæster, LEGOs Globale Event, koncerteventen “En Romantisk Aften i Kongens Have” og mange andre events.

Eventsupport hjælper med flg. til din firmafest eller firmaevent

PB ACTION Eventsupport er professionel leverandør til firmafest og store events i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys til store events og koncerter i hele Danmark. Eventsupport leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik og storskærme.

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top