TDC holdt stor julefrokost i fantastisk amerikaner 50’er univers

TDC holdt en fantastisk firmafest arrangeret af eventbureau PB ACTION ejet af Peter Bindner

TDC holdt stor festlig julefrokost i fantastisk amerikaner 50’er univers

TDC havde valgt Eventdirektør Peter Bindner fra PB ACTION Fest & Eventbureau til at stå for deres store julefrokost i B&W Grand Ballroom, som var pyntet op til et imponerende 1950’er univers med 50’er amerikanerbiler, jukebox, Rock´n´Roll og drinks i høje glas – En rigtig amerikansk jule diner-stemning! 

 

Kære Peter Bindner,

Tak for en forrygende julefrokost i B&W Grand Ballroom. What a great party. TDC Group takker PB ACTION og hele det fantastiske team, som sørgede for den mest festlige – og mest fornøjelige julefrokostfest vi har haft i mange år. Fuldstændig autentisk og veltilrettelagt 50`er temafest, som blev gennemført festligt, fornøjeligt til selv den mindste detalje. 2400 medarbejdere fra TDC Group fik denne aften et brag af en fest, som vi sjældent har oplevet – og meget sent vil glemme. Velorganiseret og totalt gennemført arrangement, herunder: Busafhentning på tre lokationer i Københavnsområdet – Mere end godkendt – Seating i B&W Grand Ballroom – Smooth, behagelig og servicevenlig – Fantastisk buffetforplejning – Rigelig og velsmagende mad. Servering af drikkevarer – Fantastisk veltilrettelagt logistik. Ingen ventetider nogen steder – Musikunderholdningen – Spot on til understøttelse af 50 `er temaet. – Pendlerbus senere på aftenen – Godkendt. Stor tilfredshed med den service. Og helt overordnet, servicepersonale og vagter – søde, venlige og særdeles serviceorienteret

TDC Group kommer meget gerne igen.

Venlig hilsen

Leif Elken, HR 

.

Leif Elken HR i TDC GROUP A/S

Alle medarbejdere i TDC var samlet

Alle medarbejdere i TDC var samlet til at festlig julefest med lækker julemiddag med de bedste danske klassikere og skønne desserter.

Imponerende juleshow 

Aftenen bød på et fantastisk 50’er LIVE band, festligt 1950´er show med Dirty Dancing og Grease, imponerende indendørs sneshow i hele festsalen, flot og eventyrlig oplevelse med hundredvis af gigant balloner i julefarver der dalede ned fra loftet m.m.

Marshmallow Bar, Icecream Bar som i 1950´erne

Alle TDC medarbejdere kunne opleve og nyde de spændende barer med 1950’er drinks, Icecream Bar, Marshmallow Bar, Candyfloss Bar, Coffee & Cookie Bar, Chips & Peanut Bar og meget mere. En julefrokost og WOW-oplevelse af de store.

Vi finder den perfekte løsning til jeres globale firmafest. Alt kan lade sig gøre – Vi mener ALT. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Læs reference & case

LEGO party i 14 lande

Globalt Dream Party for LEGO i både Danmark og 14 forskellige lande i hele verden. Det blev en imponerende fest for alle LEGO´s ansatte i hele Danmark og  i hele verden.

Læs reference & case
top