catering til alle typer firmaevents

Lækker mad & drikke alle typer firmaevents

Eventsupport hos PB ACTION kan tilbyde alle former for total catering med den lækreste mad i hele Danmark, vi sørger for alt

  • Et team af nogle af Danmarks bedste kokke garanterer for den høje kvalitet
  • Logistik der fungerer optimalt og til tiden
  • Smilende servicepersonale
  • Flotte buffeter med Silver roll‐up Chafing Dishes
  • Lækre menuer til alle former for events

Lækre og flotte buffeter der skaber fantastisk stemning

Vi har et kreativt design team der sørger for at jeres buffeter er lækre og flotte samt en helt uforglemmelig oplevelse for jeres gæster.

PB ACTION har udviklet unikt cateringsystem

Vi har udviklet et helt unikt cateringsystem med flotte elegante sølv Chafing Dish der på vores overdådige buffeter holder alle retter varme og friske under hele middagen. Et helt unikt system som kan servicere flere tusinde gæster på én gang til en middag. PB ACTION har over 25 års erfaring med at orkestrere firmaevents fra 100 personer til 12.000 gæster med egne kokke, smilende buffetkokke og professionelle afviklere.

Økologisk mad til jeres event skaber den enestående oplevelse

Vi har mange nye farvestrålende menuforslag til netop jeres firmaevent med de bedste økologiske råvarer, smag og det bedste håndværk. Vi kan skabe spændende økologiske buffeter og økologisk catering til alle former for events I hele Danmark.

PB ACTION er specialister i catering til store events

Specialister i catering til store events

PB ACTION har over 25 års erfaring i catering til store firmaevents i hele Danmark, om det er et festtelt eller en messehal til 100 gæster eller op til 12.000 gæster, eller om det er tallerkenserveret eller buffet så har PB ACTION vist, at de med deres detaljer og præcision kan gennemføre de helt store events med stor succes.

Når en reception skal være nyskabende og gennemført så kontakt PB ACTION

Når en reception skal være nyskabende og gennemført

Som eventbureau har PB ACTION mulighed for at skabe den helt unikke stemning og byde jeres gæster på en særlig receptionsoplevelse med særprægede og spændende receptions-menuer.

Sommerfest, festival og udendørs firmaevent

Skal I holde udendørs events, firmaskovtur, festival, koncerter eller sommerfest så har vi spændende menuer og forslag til VIP-bags, Mega-Grill, Foodtrucks, eller skønne økologiske mad-oplevelser m.m.

PB ACTION står for catering til kulturevents

Leverer til hele Danmark

Vi leverer professionel catering til hele Jylland, Fyn og Sjælland. Vores catering i København er især kendt som leverandør til store koncerter og kulturevents.

Leverandør til kulturevents

PB ACTION har i mere end 25 år været catering leverandør på store kulturprojekter og firmaevents samt praktisk eksekveret dem fra start til succes. PB ACTION har f.eks. stået for store VIP events på Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Kongens Have, Geologisk Museum, Tøjhusmuseet m.fl.

Læs mere om vores eventsupport

PB ACTION Eventsupport er professionel leverandør til firmafest og store events i hele Danmark. Vi sørger for alt lige fra scene, lyd og lys til store events og koncerter i hele Danmark. Eventsupport leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik og storskærme.

PB ACTION Eventsupport finder den perfekte catering løsning til jeres firmaevent. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top