John Mogensen Hyldest på B&W med middag

Direktør Peter Bindner og Eventbureau PB ACTION stod for kæmpe hyldestkoncert til John Mogensen med over 2000 gæster

En uforglemmelig hyldestkoncert til John Mogensen blev holdt i B&W GRAND BALLROOM med over 2000 gæster – en total udsolgt koncertevent hvor eventbureauet PB Action Fest & Eventbureau ejet af Peter Bindner stod som arrangør af hele arrangementet. Billetterne blev udsolgt på få minutter.

Eventbureau PB ACTION med hyggelig koncertevent

Hyggelig John Mogensen middag  i B&W Grand Ballroom

Det var en glad aften hvor alle gæsterne hyggede sig ved de smukt opdækkede borde hvor de nød én af John Mogensen´s livretter hakkebøf med bløde løg, sovs, hvide kartofler og hjemmelavet agurkesalat.

Eventbureau PB ACTION stod for John Mogensen Foredrag

Foredrag om John Mogensen

Efter middagen var der foredrag om John Mogensens og hans liv med Jørgen de Mylius og Claus Hagen Petersen.

Danmarks Største Eventbureau ejet af Peter Bindner stod for total udsolgt koncert

Festlig koncert med 17 store hits og glade gæster

En af Danmarks dygtigste bands afsluttede aftenen med en live koncert hvor alle de bedste John Mogensen hits blev spillet med storskærme på over 200m2 der visuelt viste fotos fra John Mogensen liv. Alle gæsterne var i et John Mogensen univers og kunne nyde de store hits – “Fut I Fejemøget”  – “Så Længe Jeg Lever” – “Der Er Noget Galt I Danmark”  – “Livet Er Kort” – “Sidder På Et Værtshus” – “Karl & Ann-Catrin” – “Nina Kære Nina”  – “Mig Og Margrethe” – “Nede I Møjet ” – “Karl Herman Og Jeg” m.fl.

En fantastisk og uforglemmelig aften i B&W Grand Ballroom hvor alle 2000 gæster sang med i fælles kor til “Så længe Jeg lever”.

Kæmpe John Mogensen Koncert arrangeret af PB ACTION

top