LANDSDÆKKENDE EVENTBUREAU. Eventbureau hitter med nye farvestrålende firmafest trends i 2020 og 2021

Mexico, livsglæde & lækker mad – Nyhed!

Mexico hitter med masser af livsglæde – Viva Mexico, lækker mad og mexicansk stemning.

Mexico er et af de mest populære og eksotiske rejse-hits, det er livsglæde, når det gælder sol, lækker mad og spændende kultur. Vi skaber en festlig aften med glad mexicansk stemning, masser af flotte pangfarver og et hyggeligt miljø og med al den livsglæde vi kunne ønske os. Velkomst musikken er den autentiske glade ranchera-musik med den traditionelle glade folklore og ikke mindst de glade trompetister, som får alle i godt humør.

Den lækreste mad

Vi vil byde på noget af den lækreste mad og retter som vores kokke har brugt meget tid på skabe med mange forskellige lækkerier lige fra original guacamole, enchiladas med krydret oksekød, tacos med grillstegt kylling, fisk med spicy krydderier og friske grøntsager  nyd det. Desserterne fra Mexico er et helt kapitel for sig selv f.eks. churros drysset med sukker, flan som er en super skøn sød budding med lækker karamelsovs, cocadas en lækker mexicansk kokoskage. Nydelsen af chokolade kan føres tilbage til Mexico, hvor det allerede for mere end 1.500 år f.kr. blev nydt som en meget kostbar drik og spise. Denne aften vil man kunne nyde nogle af de bedste 70 % chokolader med friske eksotiske mexicanske frugter som papaya, jackfruit, passionsfrugt m.fl.

Den bedste dansemusik fra Mexico og Sydamerika

Efter middagen vil der være rige muligheder på dansegulvet med noget af den bedste dansemusik fra Mexico og Sydamerika lige fra mariachimusik, salsa, merengue, samba, lambada, samt dansehits som “Guantanamera”, “La Bamba” og “Macarena” m.fl. Farvestrålende mexicanske barer med festlige smilende bartendere, som vil sørge for farvestrålende mexicanske drinks lige fra margaritas, palomas og masser af god rom og tequila.

En aften hvor nøgleordet er livsglæde

En aften hvor nøgleordet er livsglæde, som nydes sammen med alle kollegaerne i et fantastisk farverigt miljø. Denne livsglade aften kan vi skabe overalt i Danmark, vi har masser af spændende forslag i nærheden af jer eller på jeres matrikel. PB ACTION har alt det rigtige udstyr samt dekoration og kan skabe denne farverige, festlige og livsglade aften. Vi kan skabe jeres festaften, hvor I ønsker det i Danmark, vi har masser af spændende forslag i nærheden af jer eller på jeres matrikel. En festlig aften hvor PB ACTION sørger for alle detaljer små som store, som vil skabe jeres helt specielle og uforglemmelige aften – vi sørger for alt.

Vi finder den perfekte løsning til jeres sommerfest i 2021. Alt kan lade sig gøre – Vi mener ALT. Vi er et landsdækkende eventbureau. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top