Eventbureau PB ACTION kan tilbyde

PB ACTION kan tilbyde

PB ACTION FEST & EVENTBUREAU er professionel leverandør til firmaevents i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys m.m. til alle former for events i hele Danmark. PB ACTION leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik, catering, underholdning, solister, koncertnavne, bustransport, storskærme m.m.

 • LYD – Vi  tilbyder den bedste lyd og professionel planlægning – Læs mere
 • KUNSTNERE & UNDERHOLDNING – Den bedste underholdning – Læs mere
 • TEAMBUILDING & AKTIVITETSDAG – Spændende dag for alle – Læs mere
 • MENUER – Catering til alle typer events – Læs mere
 • FAMILIEDAG – En sjov dag for jeres medarbejdere – Læs mere
 • LYS – Vi tilbyder det flotteste lysdesign – Læs mere
 • BUSTRANSPORT – Bustransport til jeres event i hele Danmark – Læs mere
 • FIRMA VIDEO PRODUKTION – Videooptagelse af jeres event – Læs mere
 • DRONE – Vi filmer hele jeres event fra luften med drone – Læs mere
 • STORSKÆRME OG AV – Vi har den nyeste teknik – Læs mere
 • SCENE – Vi  sørger for hele sceneproduktionen – Læs mere
 • EVENT – Vi har de nyeste event-effekter – Læs mere
Reference
" Kære Peter Bindner, 2.750 LEGO medarbejdere, LEGO pensionister, Kjeld Kirk Kristiansen og hans familie samt jeg vil i lang tid fremover huske den 10. august 2007 med et stort smil på læben. Tusind tak for dit engagement og for et fantastisk samarbejde."

Jørgen Vig Knudstorp, adm. direktør, LEGO A/S

Reference
" I forbindelse med fejringen af Aalborg Portlands 125 års jubilæum besluttede vi efter sparring med PB ACTION at holde en stort anlagt gallafest i en af vores egne lagerhaller. Gallafesten forløb upåklageligt og blev en unik oplevelse for alle deltagere. Aalborg Portland er i den forbindelse PB ACTION en stor tak skyldig for en yderst professionel afvikling af festen. "

Michael Lundsgaard Thomsen, direktør, AALBORG PORTLAND A/S

Reference
" Kære Peter Bindner. Tak for en professionel afvikling af en forrygende jubilæums-fest. Det var en WAUW-oplevelse af de helt uforglemmelige at træde ind i det smukt dekorerede telt – og oplevelsen holdt sig til og med den flotte fyrværkeri-finale. Samtlige 5000 gæster havde en storslået aften. Alt klappede – nu klapper vi! "

Anders Knutsen, adm. direktør, Bang & Olufsen A/S

Reference
" Kære Peter Bindner. For os alle sammen i LEGO Company – jeg selv, min familie og alle LEGO-ansatte – vil lørdag den 17. juni blive stående i erindringen i et særligt lys. Vores “Dream Party” blev en uforglemmelig fest, som var meget vellykket og også hyggelig til trods for det store antal deltagere. Det glæder mig meget, at LEGO værdierne var repræsenteret hele vejen igennem programmet. Tak for din indsats i denne forbindelse og tak for godt samarbejde! "

Kjeld Kirk Kristiansen, LEGO A/S

Reference
"Festerne blev afholdt i samarbejde med PB Action, der havde sørget for flot pyntede lokaler, festligt dækkede borde, lækker buffet med et væld af spændende retter og engagerede tjenere. Logistikken var planlagt i mindste detalje, og alt forløb med militær præcision. Tak for 2 gode fester"

Henrik Libak, direktør, Bilka A/S

Reference
"PB ACTION var i mere end 1 år forud for festdagen i løbende kontakt med føtex for at planlægge den store begivenhed. Det store logistikarbejde foregik med fint overblik fra start til slut. Jeg giver derfor gerne min anbefaling til PB ACTION, da jeg betragter både forberedelserne og ikke mindst selve afviklingen af jubilæumsfesten som meget vellykket"

Carsten Hansen, direktør, føtex, Dansk Supermarked A/S

 Arrow
Arrow
 Slider

 

Om PB ACTION

PB ACTION er professionel leverandør til firmafest og events i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys til store events og koncerter i hele Danmark. PB ACTION leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik, storskærme, underholdning, catering, dekorationer m.m. PB ACTION Fest & Eventbureau er grundlagt i 1984 af Peter Bindner som også er ejer af virksomheden i dag.

“Det har altid interesseret mig at kombinere musik og events og at lave noget spektakulært, så folk går derfra med en wow-oplevelse”

– PETER BINDNER, Direktør, PB ACTION

PB ACTION har i mere end 25 år idéudviklet og været festarrangør på store kulturprojekter og firmaevents samt praktisk eksekveret dem fra start til succes. PB ACTION har f.eks. opbygget en stor regnskov i Botanisk Have af 30.000 miljøvenlige balloner til støtte for bevarelse af regnskoven i Brasilien, samt store VIP events på Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Geologisk Museum, Tøjhusmuseet m.fl.

PB ACTION er professionel eventproducer i hele Danmark

Vi har eksekveret firmaevents som f.eks. 125 års jubilæumsmiddag for Aalborg Portland A/S, Bang & Olufsen A/S´s elegante 75 års jubilæum, LEGO Party for 12.500 gæster i 14 lande og mange andre. Se flere cases her.

Lys skaber en fantastisk firmaevent

LYS der skaber en uforglemmelig firmafest – Vi har udstyret og det erfarne teknisk team til at give publikum en uforglemmelig oplevelse til netop jeres firmaevent – med den optimale lyssætning og en professionel afvikling. PB ACTION kombinerer kreativitet og den nyeste innovation i vores firmaevent løsninger. Det handler om at skabe et lysdesign, der passer til den enkelte event. 

Læs reference & case

 

PB ACTION tilbyder catering til alle typer firmaevent

CATERING – Til alle typer events – Vi har udviklet et helt unikt catering system med flotte elegante sølv Chafing Dish der på vores overdådige buffeter holder alle retter varme og friske under hele middagen. Et helt unikt system som kan servicere op til 20.000 gæster på én gang til en middag. PB ACTION har over 25 års erfaring med at orkestrere firmaevents fra 100 personer til 12.000 gæster med egne kokke, smilende buffetkokke og professionelle afviklere.

Læs reference & case

 

PB ACTION finder den perfekte løsning til jeres firmaevent i Jylland, Fyn eller på Sjælland. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top