NYHED – Eventdirektør Peter Bindner opfinder mobileevent koncept til mere end 400 mio. mennesker i hele verdenen

Nyskabende koncertevent ”JULE OG LUCIA-EVENT – En varm hilsen på afstand” er nu på vej til udlandet


NYHED: Flere lande har kontaktet eventdirektør Peter Bindner for afvikling af lignende julekoncerter i 2021 og 2022 i USA, Tyskland, Frankrig, England og Holland. Disse lande har stadig problemer med COVID-19 og derfor er denne type af sikre event et eftertragtet produkt i udlandet.


Idé og koncept var, at én helt speciel mobilscene blev opbygget og designet som en fantastisk og unik transportabel koncertscene til afvikling af ”JULE OG LUCIA-EVENT – En varm hilsen på afstand”, som kunne give mere end 60.000 personer en storslået og positiv julehilsen. Mobilscenen kørte forbi direkte uden for folks stuer, de skulle blot åbne deres vinduer i deres egen lejlighed ud til gaden og nyde juleeventyret, de var alle på første parket. Én stor juleevent- og koncertoplevelse uden at publikum reelt samledes og at alle Coronavirus regler samtidig blev respekteret og overholdt. Sikkerhedsmæssigt samlede  publikum sig ikke på fortovet langs ruten, da de ikke kunne se ind på selve scenen i forhold til højden af mobilscenen – Det vil sige, der var ingen fare for smittespredning.

Flot julekor og sangere LIVE

Mobilscenen med ”JULE OG LUCIA-EVENT – En varm hilsen på afstand” blev bygget op med professionel lyd og lys, der vil sørge for en smuk og positiv julekoncertoplevelse. Et flot julekor, pianist performede LIVE under kørslen på hele strækningen. Alle kunstnere og aktører bar mundbind og handsker og alt var afsprittet inden kørslen.

En varm hilsen til alle og et lys i mørket

Mobilscenen blev designet og scenografisk opbygget som et stort juleeventyr på alle fire sider og hvor der var designet ”JULE OG LUCIA-EVENT – En varm hilsen på afstand”, som et varmt og positivt budskab til alle. Mens mobilscenen kørte, blev der sendt julerøde, kongeblå, snehvide og juletræsgrønne balloner til vejrs fra mobilscenen med budskabet ”En varm hilsen på afstand” – ballonerne var naturvenlige og komposterbarer. Alt var var gennemført til mindste detalje, en uforglemmelig kulturoplevelse, et lys i mørket.

Den åbne mobilscene startede med at køre fra Kongens Nytorv i København og ud af én af de seks gader med budskabet hils hjerteligt på din genboer til ”JULE OG LUCIA-EVENT – En varm hilsen på afstand”.top