Europas Største Firmafest

Dansk Supermarked og føtex valgte eventbureauet PB ACTION til at løfte den store firmafest opgave. Der skulle holdes én stor samlet jubilæumsfest – Europas største firmafest nogensinde.

Det bekræftes hermed, at PB ACTION Fest & Eventbureau under ledelse af Peter Bindner har forestået afholdelsen af føtex’ 50 års jubilæumsfest den 20. november. PB ACTION var i mere end 1 år forud for festdagen i løbende kontakt med føtex for at planlægge den store begivenhed. Der var under hele forløbet med de mange forberedelser en god dialog.

Op til og under selve festen, som foregik i Fredericia Messecenter, stod PB ACTION for oppyntning og borddækning, bustransport, mad & drikke, nomineringsshow samt booking af diverse bands. Det store logistikarbejde foregik med fint overblik fra start til slut. Til jubilæumsfesten deltog knap 12.000 medarbejdere, og der var efterfølgende megen ros til arrangementet fra deltagerne.

Jeg giver derfor gerne min anbefaling til PB ACTION, da jeg betragter både forberedelserne og ikke mindst selve afviklingen af jubilæumsfesten som meget vellykket.

Carsten Hansen direktør i føtex

Historien om føtex skulle fejres

I 1960 åbnede det første føtex-varehus i Guldsmedgade i Aarhus. Det gav borgerne en ny måde at handle på. Der var tale om et moderne supermarked, hvor der var samlet flere varegrupper under ét tag. Pludselig kunne man købe både kolonial- og slagtervarer samt tekstil og isenkram i én og samme forretning – præcis som hos forbillederne i USA.

Eventdirektør Peter Bindner stod for opbygning jubilæums hjemmesiden

Fra udsendelsen af firmafest invitation til alle de ansatte, der satte kryds i kalenderen til festdatoen var der en løbende opdatering af højdepunkter og opbygning af forventninger til festen.

Alle gæster til jubilæumsfesten blev kørt i 272 turistbusser fra hele landet

Eventbureauet PB ACTION sørgede for tilmeldingsservice og komplet bustransport for alle de ansatte i føtex til og fra firmafesten. Det blev til 272 busser, som kørte gæsterne fra hele Danmark til og fra firmafesten. Alene busholdepladsen krævede en p-plads på over 10.000m2.  Eventbureau PB ACTION stod for den professionel trafikstyring. Alle 272 busser blev parkeret i nummerrækkefølge, således at det var let for gæsterne at finde deres bus igen når de skulle hjem.

Festlokation på over 30.000 m2

Jubilæumsfesten blev afviklet i en 30.000 m2 stor festsal midt i Danmark opbygget med scene, lys, lyd og storskærme, så alle kunne følge med. Køkkenarealet alene fyldte ekstra 2.000 m2.

Et flot syn med 12.000 lysende velkomstdrinkglas

En helt unik fest, hvor der var dækket op med 12.000 lysende velkomstdrinksglas, et helt fantastisk syn, der mødte alle gæsterne, da de ankom ind til deres pladser. Et lyshav forstærkede denne eventyrlige begivenhed.

Flotte og elegante buffeter med de lækreste retter og desserter

Alle 12.000 gæster sad ved hyggelige borde med deres kollegaer og nød aftenens taler, store award show samt festlige underholdning på scenen. I salen var over 90 store flotte buffeter med lækre forretter, hovedretter og desserter. Yderligere kunne gæsterne frit nyde drikkevarer fra de store festlige barer med vin, øl, vand og longdrinks – ad libitum hele aftenen.

Copenhagen Drummers kontakt PB ACTION

Jubilæumsfest med Europas største konfettishow

En kæmpe flot scene med Copenhagen Drummers, KATO, Infernal m.fl. sørgede for underholdningen og musikken. Aftenen sluttede med et kæmpe konfettishow med over 1.000 kg konfetti for de 12.000 begejstrede gæster til jubilæumsfesten.

Se flere cases – klik her

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafestPB ACTION er landsdækkende eventbureau og dækker hele Jylland, Fyn og Sjælland. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top