Eventbureau stod for firmafest for LEGO med 2.750 medarbejder

LEGOs 75 års jubilæumsfest – med leg og eventyr

 

Reference og case

Kære Peter Bindner, 2.750 LEGO medarbejdere, LEGO pensionister, Kjeld Kirk Kristiansen og hans familie samt jeg vil i lang tid fremover huske den 10. august 2007 med et stort smil på læben.

Børn er LEGO Koncernens rollemodeller, og vi tog derfor udgangspunkt i en – noget udvidet – udgave af en børnefødselsdag. Børnefødselsdage i dag består af lidt godt at spise og så en masse spændende og udfordrende aktiviteter. Og det er lige præcis,hvad dagen indeholdt.

Aktivitetsprogrammet tilgodeså alle aldersgrupper og interesser, frokosten var velsmagende og jubilæumskoncerten satte et flot punktum på en perfekt dag. Tusind tak for dit engagement og for et fantastisk samarbejde.

Jørgen Vig Knudstorp Adm. Direktør for LEGO A/S

LEGOs 75 års jubilæumsfest med leg og eventyr

Når LEGO skulle fejre deres 75 års jubilæum for alle deres medarbejdere, var det vigtigt, at der indgik en form for leg og eventyr oplyste ejer Kjeld Kirk Kristiansen og adm. direktør Jørgen Vig Knudstorp til PB ACTION Eventbureau. Begivenheden skulle ikke blot være en jubilæumsfest, men også et samlingspunkt for samtlige ansatte og hylde fortiden, fejre nutiden og imødese fremtiden.

Eventbureau stod for en fantastisk firmafest for 2.750 Lego medarbejdere

PB ACTION udarbejdede et idéoplæg og en festlig løsning. Det blev en sjov eftermiddag med alverdens morsomme udfordringer, hvor gæsterne samtidig også havde tid til at hygge sig med alle kollegaerne i løbet af dagen. En dag i børnenes verden hvor leg viser, hvor let det er at kommunikere på tværs af skel. Et smil er der korteste vej mellem to mennesker.

Velkomst med en eventyrlig jubilæumsfrokost

Alle de danske 2.750 Lego ansatte blev ønsket velkommen i et kæmpe farvestrålende festtelt som dannede rammen om en LEGO frokost udover det sædvanlige. Der var dækket op i LEGOs grundfarver lige fra duge, tallerkner, glas, bestik, stearinlys som udgjorde et eventyrligt billede. Et syn ned gennem hele festteltet fik alle bordene til at ligne lange lysende legoklodser i røde, gule, sorte og hvide farver, et helt spektakulært syn.

En 75 års jubilæums eventkoncert

Da alle de begejstrede ansatte i LEGO havde haft en skøn og glad dag, var det tid til en forrygende 75 års jubilæums eventkoncert. Der var festlig musik og underholdning gennem 75 LEGO år, noget for enhver smag, der samlede alle de ansatte og selvfølgelig med Bubber som konferencier – en fantastisk firmafest.

Læs også om andre cases – klik her

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top