Eventbureau med spændende location til din event

Landsdækkende firmafest på slot var en fantastisk oplevelse

 

Reference og case

Hej Peter og medarbejdere hos PB Action. Indledningsvis vil vi gerne slå fast, at det var EN FANTASTISK AFTEN. 

Medarbejderne var meget begejstrede, og det har nærmest været overvældende at modtage de mange positive tilkendegivelser efterfølgende.

Især kan fremhæves: Selve team-buildingdelen forløb virkelig fint, og dronen gjorde stort indtryk på mange. Maden var virkelig lækker det store kuvertantal taget i betragtning. Underholdningen var helt i top. Busserne kørte til tiden begge veje. Vejret var suverænt, hvilket ikke var uden betydning for arrangementets afvikling. 

Det har været en oplevelse at samarbejde med jer – og ingen tvivl om, at I kan stable en fantastisk firmaevent på benene!

FTZ Autodele & Værktøj A/S

En flot og festlig firmafest med fart og tempo

Autobranchens største virksomhed med over 1000 medarbejdere beskæftiget på landsplan, og har mere end 50 afdelinger. Direktionen hos den landsdækkende kæde havde defineret et mål for en målsætning, der kunne udløse en stor firmaevent for alle de ansatte. Målsætningen blev nået og eventbureauet PB ACTION blev kontaktet.

Medarbejdere kom fra hele Danmark til firmafest på slottet

PB ACTION Eventbureau indfriede alle de ønsker, der var til en landsdækkende firmaevent, hvor alle de ansatte kunne deltage og bagefter gense denne event på storskærme. En energimættet festevent inspireret af fart og tempo. Eventbureauet sørgede for at koordinere hele tilmeldingen foregik professionelt og overskueligt for alle parter inklusive bus-logistik og transport fra hele landet.

Festlig drone optagelse

Velkomsten blev en stor festlig teambuildingøvelse, hvor alle kunne deltage. Alle gæsterne dannede via nogle præ-definerede snore i den store slotsgræsplæne firmaets logo og dette blev filmet af flere kameraer fra luften fra start til slut.

En forrygende firmaevent med nogle af Danmarks bedste kunstnere

Alle gæsterne ankom på den røde løber med stil og nød den lækre mad og drikkevarerne, hvorefter der til desserten var premiere på filmen med droneoptagelser fra dagens oplevelser med fanfare. Efter middagen foresatte aftenen med en forrygende aftenfest med nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere f.eks. med indslag hvor Mick Øgendahl der kommer kørende op til scenen med fart og tempo i en gokart til scenen. Ingen blandt de ansatte havde et øje tørt – det var en fantastisk og sjov firmafest.

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top