PB ACTIN Eventbureau stod for firmafest på dansk slot

PB ACTION stod for stor firmafest på dansk slot

PB ACTION Eventbureau indfriede alle de ønsker, der var til en landsdækkende dagevent med fart og tempo samt en aftenfest i smukke omgivelser på slot i Danmark.

Hej Peter og medarbejdere hos PB Action. Indledningsvis vil vi gerne slå fast, at det var EN FANTASTISK AFTEN. 

Medarbejderne var meget begejstrede, og det har nærmest været overvældende at modtage de mange positive tilkendegivelser efterfølgende.

Især kan fremhæves: Selve team-buildingdelen forløb virkelig fint, og dronen gjorde stort indtryk på mange. Maden var virkelig lækker det store kuvertantal taget i betragtning. Underholdningen var helt i top. Busserne kørte til tiden begge veje. Vejret var suverænt, hvilket ikke var uden betydning for arrangementets afvikling. 

Det har været en oplevelse at samarbejde med jer – og ingen tvivl om, at I kan stable en fantastisk firmaevent på benene!

FTZ Autodele & Værktøj A/S

En festlig dag med fart og tempo

En energimættet festevent inspireret af fart og tempo både med dagevent og aftenfest. Vi sørgede for at koordinere hele tilmeldingen inklusive bus-logistik og transport fra hele landet.

Teambuilding med firmaets logo

Velkomsten blev en stor festlig teambuildingøvelse, hvor alle kunne deltage. Alle gæsterne dannede via nogle præ-definerede snore i den store slotsgræsplæne firmaets logo og dette blev filmet af flere kameraer fra luften fra start til slut.

En forrygende firmaevent med nogle af Danmarks bedste kunstnere

Alle gæsterne ankom på den røde løber med stil og nød den lækre mad og drikkevarerne, hvorefter der til desserten var premiere på filmen med droneoptagelser fra dagens oplevelser med fanfare. Efter middagen foresatte aftenen med en forrygende aftenfest med nogle af Danmarks bedste musikere og kunstnere f.eks. med indslag hvor Mick Øgendahl der kommer kørende op til scenen med fart og tempo i en gokart til scenen. Ingen blandt de ansatte havde et øje tørt – det var en fantastisk og sjov firmafest.

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top