Eventbureau Sjælland PB ACTION bygger imponerende scene konstruktioner

PB ACTION sørger for scener til alle formål

PB ACTIONs eventbureau i Jylland, på Fyn og Sjælland kan tilbyde alle former for scenekonstruktioner i mange former og størrelser til indendørs og udendørs firmafester og firmaevents i hele Danmark. PB ACTION kan også levere scenetrapper, gelænder, gulvtæpper, scenedekorationer m.m. 

Eventbureau Sjælland - PB Action sørger for scener og event effekter til de største events

Scene og eventproduction – i hele Danmark

PB ACTION i har leveret totale opsætninger af scenekonstruktioner til et utal af store events, f.eks. Føtex 50 års Jubilæum med over 12.000 gæster, LEGOs Globale Event, koncerteventen “En Romantisk Aften i Kongens Have” og mange andre events for nogen af de største danske virksomheder i hele Danmark. 

Flotte tribuner til jeres firmaevent

Til udendørs og indendørs events f.eks. aktivitetsdage, firma-festivaller m.m. er det vigtigt at alle kan se jeres event eller forestilling. Vi kan tilbyde mange forskellige tribuner til forskellige formål og i hele Danmark.

PB ACTION kan tilbyde event-effekter, der skaber til ultimative og magiske eventoplevelse for jeres gæster

PB ACTION tilbyder de nyeste event-effekter

PB ACTION kan tilbyde event-effekter, der skaber til ultimative og magiske eventoplevelse for jeres gæster. Vi tilbyder kæmpe konfetti-show, farvestrålende streamers, kæmpe balloner, farvet powder events, sne-effekter m. fl.

PB Action kan tilbyde event-effekter, der skaber til ultimative og magiske eventoplevelse for jeres gæster

Eventsupport hjælper med flg. til din firmafest eller firmaevent

PB ACTION Eventsupport er professionel leverandør til firmafest og store events i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys til store events og koncerter i hele Danmark. Eventsupport leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik og storskærme.

PB ACTION finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top