Eventbureau laver spændende nye event til firmaer i hele Danmark. Læs om SUMMER BEACH FESTIVAL 2020 og 2021

Summer Beach Festival 2021

Caribien, Hawaii, Californien fælles for en fantastisk fest inspireret af sol, strand, hav og livsglæde.

2020 er året, hvor ro, fred og livsglæde er det dyreste, vi kan opnå. Vi skaber denne helt unikke gode stemning, som du sammen med alle din kollegaer kan nyde og opleve. En aften hvor alle gæsterne kan nyde den festlige calypso stemning, som spreder sig med den glade musik, som vi kender fra Caribien, Hawaii og Californien.

Vi har alle enten rejst, set film fra disse farverige og glade destinationer, som har givet os nostalgiske og glade minder og et strejf af drømmen om paradis.

Alle gæsterne modtager en personlig invitation til denne fantastiske aften, hvor de skal tilmelde sig på vores billetsystem og indtaste deres skjortestørrelse, hvorefter de får tilsendt en flot og farverig hawaiiskjorte samt adgangsbillet. Denne aften er én for alle, alle for én. Én stor samlet farverig fest, hvor alle gæsterne er med til at skabe stemningen.

Denne aften er den uforglemmelige sommeraften, vi alle håber at opleve og endda med gode kollegaer – vi tilbyder den og vi sørger for alt.

Varm og festlig velkomst

Velkomst med festlige farverige drinks både med og uden alkohol og masser af lækre snacks både de salte og søde store lækre saltede mandler, søde bananchips og kokoschips m.m.  

Det lækre caribiske køkken

Maden er inspireret af det lækre caribiske køkken samt retter fra Hawaii og det californiske surf-miljø med super skønne grillretter.  En fantastisk isbar med alle de bedste varianter af is, som vil kunne nydes med farverig toppings.   Sundt og dejligt, smag et stort udvalg af tropiske frugter som vores kokke vil byde dig helt friskskåret som klassikere som mango, papaya, ananas, carambole “Stjernefrugt”, sukkerrør, passionsfrugt, meloner m.m.   Barerne vil alle være bemandet af et smilende barpersonale, med dine yndlingsdrinks samt nye drømme-drinks, du vil nyde.  Calypso-musik og Beachboys Musikken er meget dansevenlig og alle kan være med og selvfølgelig skal vi høre de største calypso hits samt The Beach Boys surfer-melodier m.fl.

Hyggeligt loungeområde med tropisk afslapning

Der vil yderligere være loungeområde med tropiske aktiviteter, som grill marshmallows og vælg dine yndlings-toppings og chokolade. Oplev at sidde med fødderne i varmt behageligt sand mens du hører Calypso musik. Prøv at surfe på et automatisk surfbræt i originalt sand-miljø. Læg dig i en hængekøje og lyt til stille bølgeskvulp og mange andre sjove oplevelser.   Vi ses til en glad og festlig aften, hvor du kan slappe af og nyde en aften og livet med alle dine kollegaer.

Vi ses til en glad og festlig aften, hvor du kan slappe af og nyde en aften og livet med alle dine kollegaer.

Alt kan lade sig gøre, vi mener alt

Vi finder den perfekte løsning til jeres sommerfest i 2021. Alt kan lade sig gøre – Vi mener ALT. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top