Familiedag med PB ACTION for 5.000 børn og voksne

Familiedag for jeres medarbejdere

Få en sjov underholdende firma familiedag for alle jeres ansatte og deres familier.

Giv jeres medarbejdere en sjov dag sammen med deres familier

Dagen er en hyggelig måde at mødes med sine kollegaer på og giver hver familie en unik oplevelse.

”The most important thing is family”- Walt Disney

Vis jeres medarbejder I sætter pris på dem

Familiedagen er en gave fra jer til medarbejderne og deres familier. En dag der styrker medarbejdernes bånd med deres arbejdsplads og skaber værdi og sammenhold.

Familiedag – HAPPY CHRISTMAS

PB ACTION kan skabe den helt unikke jule-familiedag med alt hvad der skal til for at skabe den helt uforglemmelige julestemning for voksne og børn. Oplev et stort indendørs snevejr, dans, gigantiske julekugler, syng med det store julekor og nyd et krus varm julegløgg med det skønneste juleknas i den hyggelige julestue hvor en kendt skuespiller læser op af ”Peters Jul”. ALT kan lade sig gøre – vi mener alt.

Familiedag – SUMMERTIME FESTIVAL

En sommer-familiedag kan være en farvestrålende firmafestival med rigtige lejrbål og skumfiduser, festlig festivalscene med de største solister, stand-up komikere og bands for børn og voksne. Ægte festival stemning med hotdog, sodavand, is, og hængekøjer. En hyggelig, afslappende og sjov dag for alle.

Giver familien indblik i medarbejderens arbejdsplads

Familiedage giver også mulighed for, at medarbejdernes familier får et positivt indblik i hvilken virksomhed, deres partner/forælder arbejder i. Virksomheder ”stjæler” trods alt en tredjedel af alle ansattes vågne tid, når de arbejder, og derfor er det kun positivt, at kunne præsentere sin familie for sin arbejdsplads – og omvendt.

PB ACTION sørger for at alle jeres medarbejdere bliver kørt til familiedag

Når I skal samle alle jeres medarbejdere med familier fra hele Danmark, så har vi et unikt tilmeldingssystem, hvor vi også kan sørge for, at de bliver kørt til familiedagen og hjem igen. Yderligere sørger vi for forfriskninger og snacks om bord på bussen.

En ny firmaevent tradition i jeres firma

Skab en ny tradition i jeres firma og hold en familiedag. PB ACTION har vi over 25 års erfaring med firmaevents, som vi har afholdt i alle størrelser og på mange forskellige flotte venues i hele Danmark.

PB ACTION finder den perfekte løsning til jeres familiedag kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top