Eventbureau med bustransport i hele Danmark

PB ACTION bustransport til events

Vi tilbyder den totale bus-løsning til jeres firmaevent med opsamling og returkørsel fra hele Danmark. Vores online tilmelding er nemt for jeres medarbejdere at benytte, og alle deltagere modtager automatisk adgangsbilletter, samt businformationer på e-mail – vi sørger for alt.

  • Buskørsel med alle størrelser turistbusser, dobbeltdækkere og minibusser
  • Landsdækkende service
  • Online Tilmeldingssystem – nemt og enkelt for jeres gæster
  • Udsendelse af busplan til jeres gæster
  • Logistik og koordinering af hele bustransporten
  • Kundeservice der har døgnåbent for jeres gæster
  • Forfriskninger til gæsterne i bussen
  • Indslag under kørsel, så gæsterne er underholdt på turen

Tilmelding til PB ACTION bustransport online – nemt & enkelt

PB ACTION har udviklet et helt særligt bustilmeldingssystem, hvor den enkelte medarbejder kan tilmelde sig bustransporten til og fra arrangementet online, her vælges også evt. hvilken drikkevarer, de ønsker at nyde under buskørslen. Efterfølgende modtager medarbejderen en kvittering på sin bustilmelding.

PB ACTION var projektleder på Danmarks Største Bustransport

Busplan sendes direkte til alle gæster

Vores professionelle busservice-team sørger for at informere alle jeres medarbejdere om køretider ved alle jeres opsamlingsadresser. Vi udsender en specieldesignet busplan til alle jeres gæster, som nemt kan printes ud. Vi sørger for at jeres gæster kan glæde sig til en behagelig og hyggelig bustur til og fra jeres firmaevent.

Forfriskninger til alle jeres gæster om bord på busserne

Vi tilbyder også som en helt særlig service alle jeres gæster en forfriskning med lækre snacks om bord på bussen, der er en hyggelig og festlig måde at starte busturen på.

Den bedste kundeservice til jeres gæster

Er der gæster der har spørgsmål til transporten, har vi døgnservice alle ugens dage og jeres medarbejder kan altid ringe eller skrive til os – vi hjælper og svarer omgående.

Tydelig skiltning på busserne

Vi sørger også for, at alle busserne har en tydelig skiltning med jeres logo eller navnet på jeres event.  Yderligere har vi med ref. til jeres busplan, tydeligt markeret alle busserne med et nummer, så det er nemt for gæsterne at finde deres busser, når de skal retur fra firmaeventen.

Buskørsel i hele Danmark

Ønsker i at leje en bus med chauffør til jeres næste firmaevent, så har vi et team af professionelle busplanlæggere, der omgående kan hjælpe med planlægningen og gennemførsel af hele transporten, samt udsendelse af busplaner og billetter til jeres gæster.

Vi kan transportere over 20.000 personer på samme tid

Vi råder over mange dobbeltdækkere, luksusbusser, VIP-busser og minibusser og kan transportere over 20.000 gæster på én gang i hele Danmark til konference, firmafest eller kongres. PB ACTION stod blandt andet for en transport af 12.000 gæster der på samme tid skulle ankomme til en stor firmaevent i 272 turistbusser fra hele Danmark og efter festen blev kørt hjem igen til over 89 byer – En bustransport der var en stor succes og hvor alt forløb som planlagt.

De bedste turistbusser

PB ACTION har mange samarbejdspartnere i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige, og går meget op i alle detaljer således at buskørslen bliver den bedste oplevelse for jeres gæster. 

Vi sørger for logistikken hele vejen

Vores professionelle busservice team sørger for hele planlægningen af jeres bustransport med opsamling af jeres medarbejdere i hele Danmark. Vi sikre tilkørsels og frakørselsforhold på alle adresser og undersøger lokale myndigheder  vedr. evt. vejarbejde, brobyggeri, lukkede veje m.m.

Når PB ACTION står for transport af jeres gæster til og fra jeres firmaevent, kan I roligt læne jer tilbage og nyde turen og vi sørger for, at dit selskab kommer sikkert frem fra A til B.

PB ACTION finder den perfekte busløsning til jeres event kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top