En brag af en undersøisk oplevelse - lyde fra havet, dykkere og havfruer

PB ACTION opbyggede et flot undervands univers til åbningsreception af stor fabrik

Kære Peter, Jeg vil på denne måte takke deg og dine kolleger for et fantastisk og profesjonelt avviklet arrangement i forbindelse med den offisielle åpning av vårt nye produksjonsanlegg i Kalundborg.

Alle våre gjester, interne så vel som eksterne, har tilbakemeldt at dette var en event man ikke kommer til å glemme. Arrangementet var velregissert, og dertil fylt med mange små (og overraskende) detaljer, som i sum utgjorde en verdig ramme rundt vårt arrangement.

Takk for innsats og godt samarbeid. I Pronova er du nå kun kjent som Peter Fantastisk!!

Kjertil Olsen adm. direktør / Pronova BioPharma Danmark A/S

Maritim reception åbnede fabrik til 2 milliarder kr.

PB ACTION blev spurgt af direktionen fra Pronova Biopharma Danmark A/S, om vi ville skabe en reception udover det sædvanlige. Pronova Biopharma Danmark A/S skulle åbne en ny fiskeoliefabrik til 2 milliarder kr i Danmark. Fabrikken skulle stå for deres produktion af omega3-fedtsyrer produkter til lægemiddelindustrien.

Udvikling af en helt unik maritim VIP reception

Det blev til et brag af en reception, hvor idéen blev udviklet ud fra at selve deres hovedprodukt kommer fra havet i form af småfisk som ansjoser og sardiner som bliver raffineret. Invitationen blev sendt ud til alle inviterede i en festlig og flot original dåse med chokoladesardiner.

Reception blev holdt på flot katamaranfærge

Alle sejl blev sat og videnskabsminister Helge Sander klippede den blå snor på den blå løber i selve indgangen til den store fabrik. Efterfølgende var der maritim reception på en kæmpe katamaranfærge med en normal kapacitet til 1.000 gæster plus et stort vogndæk til biler.

En brag af en undersøisk oplevelse – lyde fra havet, dykkere og havfruer

Katamaranfærgen blev sejlet ned fra Norge til Kalundborg Havn lige foran fabrikken. PB ACTION ombyggede den til en stor maritim reception, hvor hele vogndækket blev omdannet til en undersøisk oplevelse med kæmpe AV-projektorer, som oplyste gulv, vægge og loft med undervandsfilm. Yderligere stod rigtige dykkere og udklædte havfruer og ønskede hjerteligt velkommen, mens der blev afviklet alle de dæmpede lyde, man kan høre under vandet.

En maritim frokost med alt godt fra havet

De 100 VIP gæster kunne nyde en frokost bestående af alle de lækreste retter med alt godt fra havet. Frokosten blev serveret på færgens øverste dæk med panorama-udsigt direkte til den nyindviede fabrik.

Læs flere spændende cases – klik her

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top