“Illuminering af alle de rå flotte bygninger og siloer hos Aalborg Portland var helt unikt” udtaler Peter Bindner

Jubilæum med tusindvis af roser

Ledelsen i Aalborg Portland A/S ønskede en fejring udover det sædvanlige og Peter Bindner fra PB ACTION Eventbureau foreslog en stor samlet fest inde i deres egne bygninger og fabrik samt illuminering af alle de rå flotte bygninger og siloer.

I forbindelse med fejringen af Aalborg Portlands 125 års jubilæum besluttede vi efter sparring med PB ACTION Fest & Eventbureau v. Peter Bindner at holde en stort anlagt gallafest i en af vores egne lagerhaller. Hallen var som udgangspunkt absolut ikke velegnet til fest, men efter oprydning og rengøring fra vores side, rykkede PB ACTION ind på klokkeslæt som aftalt.

Det viste sig hurtigt, at der vitterligt var tænkt på ALT: flotte invitationer, tilmelding, nødvendige tilladelser, garderobefaciliteter, velfungerende toiletter, borde, stole, hyggelig opdækning og belysning, dygtigt personale, scene, underholdning samt efterfølgende oprydning.

Gallafesten forløb upåklageligt og blev en unik oplevelse for alle deltagere. Aalborg Portland er i den forbindelse PB ACTION en stor tak skyldig for en yderst professionel afvikling af festen.

Michael Lundsgaard Thomsen direktør i AALBORG PORTLAND A/S

Cementproduktion i Danmark fyldte 125 år og historisk arbejdsplads skulle fejres

Aalborg Portland A/S er Danmarks eneste cementproducent med produktion på fabrikken i Aalborg. Virksomheden er markedsleder på det danske marked og har en stor eksport ud af Aalborg. I Danmark og Island har vi opbygget et net af siloanlæg, hvortil vi sejler cement i bulk fra Aalborg. Fra siloanlæggene kører vi i tankbiler cement ud til kunderne. Vi pakker også cement i sække til kunder, der sælger pakket cement fra byggemarkeder og trælasthandler.

Flot velkomst med illuminering af bygninger, siloer og festfyrværkeri

Alle gæsterne ankom til firmafesten på den røde løber mellem de flot illuminerede bygninger og siloer samtidig med et stort festfyrværkeri.

Omdannede fabrikshallen til smukt Ballroom med tusindvis af røde roser

Idéen Eventdirektør Peter Bindner fra PB ACTION Eventbureau udarbejdede var at Aalborg Portland A/S skulle være en del af firmafesten og det blev den også i den grad. Cementpakkeriet blev valgt til festlokation og den blev totalt rengjort og gjort klar til festopbygning. Bordene blev dækket op med hvide stofduge, levende stearinlys, tusindvis af røde roser og dæmpet festbelysning. Hele pakketransportbåndet, læsseramperne, metaltrapperne og udkigsramperne blev en flot, rå kulisse for det Aalborg Portland A/S har stået for i mere end hundrede år.

Jubilæumsfest med lækker menu og musik gennem 125 års historie

Til firmafesten kunne alle gæsterne nyde de lækre retter fra en gallamenu på nogle af Danmarks flotteste buffeter. Udover dette var der Hansen Fløde isbar ad libitum og kaffebar hele aftenen. Alle gæsterne kunne nyde dansemusik til firmafesten gennem 125 år med de største hits gennem alle disse årtier, og dansegulvet var fyldt fra start til aftenens sidste melodi.

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top