Cases – Firmaevents organiseret af eventbureau PB ACTION

 

Flot jubilæumsfest i imponerende fabrikshal

Eventbureau PB ACTION sørgede for storslået lys og illuminationsshow på Aalborg Portland A/S´s store cementsiloer og fabriksbygninger med efterfølgende middag og fest for 500 gæster i den festligt ombyggede fabrikshal.

Læs reference & case

 

 

Alle gæsterne ankom på den røde løber med stil og nød den lækre mad og drikkevarerne, hvorefter der til desserten var premiere på filmen “FTZ firmaevent”

Firmaevent på slottet med filmoptagelse

En festlig firmaevent arrangeret af eventbureau PB ACTION med hyggelig bustransport, festlig teambuilding og en forrygende aftenfest i smukke omgivelser på slottet.

Læs reference & case

 

 

40 års jubilæumsfest med Europas største konfettishow

Festevent med 6.000 gæster fordelt på to store fantastiske fester samtidig. Én fest i Horsens og én i Gelsted, hver med 3.000 gæster alt inklusive – én stor total eventløsning arrangeret af eventbureau PB ACTION.

Læs reference & case

 

 

Bang & Olufsen global fest

Eventbureau stod for Bang & Olufsen A/Ss elegante 75 års jubilæum

Bang & Olufsen holdt en storslået jubilæums gallafest med 4.000 gæster fra Danmark og 1.000 gæster fløjet ind fra hele verden. Eventbureau PB ACTION stod for hele planlægningen, koordineringen og gennemførelsen af denne elegante firmaevent.

Læs reference & case

 

 

LEGO globalt party

LEGO party for 12.500 gæster i 14 lande arrangeret af eventbureau

Globalt Dream Party for LEGO i både Danmark og 14 forskellige lande i hele verden på samme tid med mere end 12.500 begejstrede gæster.

Læs reference & case

 

 

LEGO jubilæumsfest

LEGO 75 års jubilæum fejret med farvestrålende sommerfest for 2.740 ansatte

En fantastisk jubilæumsevent udført af eventbureau PB ACTION med 2.750 glade LEGO ansatte der fejrede en sjov aktivitetsdag og afsluttede dagen med et brag af en festlig finale om aftenen sammen med Bubber, Jørgen Vig Knudstorp adm. direktør LEGO A/S og ejer Kjeld Kirk Kristiansen.

Læs reference & case

 

 

Spændende maritim VIP reception på kæmpe katamaranfærge

Åbning af ny fiskeoliefabrik med maritim reception for VIP gæster inklusive minister til at klippe snoren. En brag af en undersøisk oplevelse.

Læs reference & case

 

 

Irma fødselsdagsfest

Irma´s fødselsdagsfest var en stor succes

En hyggelig Irma fødselsdagsfest hvor ung som ældre medarbejder var samlet til én stor festlig aftenfest med middag, morsom underholdning og de bedste kunstnere.

Læs reference & case

 

 

Eventbureau stod for Føtex 50 års jubilæumsfest i Fredericia

Et helt unik jubilæumsfest med over 12.000 glade gæster til middag og underholdning inklusive bustransport fra hele Danmark i 272 busser, hvor hele logistikken fungerede optimalt.

Læs reference & case

 

 

Eventyrlig sommerfest for 1.650 gæster

Region Hovedstadens Psykiatris store samlede sommerfest for 1.650 gæster lige fra psykiaterne til overlægerne, sygeplejerskerne – de var der alle til et brag af en fest.

Læs reference & case

 

 

Kæmpe koncertevent i Danmarks ældste kongelige have "En Romantisk Aften i Kongens Have" arrangeret af eventbureau

Kæmpe koncertevent i Danmarks ældste kongelige have “En Romantisk Aften i Kongens Have” arrangeret af eventbureau

Hele Kongens Have og Rosenborg Slotshave dannede rammen om en total udsolgt musikalsk aften i eventyrlige og smukke omgivelser i en slotshave på over 120.000m2. Eventbureau PB ACTION er projektleder på denne tilbagevendende årlige koncertevent.

Læs reference

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top