Peter Bindner

LEGO dag med leg og eventyr

Når LEGO skulle fejre deres 75 års jubilæum for alle deres medarbejdere, var det vigtigt, at der i firmaeventen indgik en form for leg og eventyr oplyste ejer Kjeld Kirk Kristiansen og adm. direktør Jørgen Vig Knudstorp til Peter Bindner fra PB ACTION Eventbureau. Begivenheden skulle ikke blot være en jubilæumsfest, men også et samlingspunkt for samtlige ansatte og hylde fortiden, fejre nutiden og imødese fremtiden.

Peter Bindner stod for firmafest for LEGO med 2.750 medarbejder

Reference og case

Kære Peter Bindner, 2.750 LEGO medarbejdere, LEGO pensionister, Kjeld Kirk Kristiansen og hans familie samt jeg vil i lang tid fremover huske den 10. august 2007 med et stort smil på læben.

Børn er LEGO Koncernens rollemodeller, og vi tog derfor udgangspunkt i en – noget udvidet – udgave af en børnefødselsdag. Børnefødselsdage i dag består af lidt godt at spise og så en masse spændende og udfordrende aktiviteter. Og det er lige præcis,hvad dagen indeholdt.

Aktivitetsprogrammet tilgodeså alle aldersgrupper og interesser, frokosten var velsmagende og jubilæumskoncerten satte et flot punktum på en perfekt dag. Tusind tak for dit engagement og for et fantastisk samarbejde.

Jørgen Vig Knudstorp Adm. Direktør for LEGO A/S

 

Lego aktivitetsdag for ansatte

LEGO ansatte kunne opleve en dag i børnenes verden

PB ACTION udarbejdede et idéoplæg og en festlig løsning hvor alle LEGO ansatte kunne opleve en dag i børnenes verden med leg og læring. Det blev en sjov eftermiddag i Billund med morsomme udfordringer og lege, og hvor alle 2750 LEGO medarbejdere samtidig havde tid til at hygge sig sig sammen i løbet af dagen.

Medarbejderdag for Lego 2700 ansatte

Frokostbord var dekoreret som store legoklodser

Alle de danske 2.750 Lego ansatte blev ønsket velkommen i et kæmpe farvestrålende festtelt som dannede rammen om en LEGO frokost udover det sædvanlige. Der var dækket op i LEGOs grundfarver lige fra duge, tallerkner, glas, bestik, stearinlys som udgjorde et eventyrligt billede. Et syn ned gennem hele festteltet fik alle bordene til at ligne lange lysende legoklodser i røde, gule, sorte og hvide farver, et helt spektakulært syn.

Aftenkoncert med musik i gennem 75 år 

Da alle de begejstrede ansatte i LEGO havde haft en skøn og glad dag, var det tid til en forrygende 75 års jubilæums eventkoncert. Der var festlig musik og underholdning gennem 75 LEGO år, noget for enhver smag, der samlede alle de ansatte og selvfølgelig med Bubber som konferencier – en fantastisk firmafest.

Læs også om andre cases – klik her

ALT kan lade sig gøre – vi mener alt

Vi finder den perfekte løsning til jeres jubilæumsfest eller medarbejderdag. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top