Eventdirektør Peter Bindner fortæller “Det har altid interesseret mig at kombinere musik og events og at lave noget spektakulært, så folk går derfra med en wow-oplevelse”- PETER BINDNER, Direktør, PB ACTION

Fredagsbar på slottet

Velkommen til hyggelig Fredagsbar og forrygende dansk sommerfest på slottet, lækker mad, eventyrlig jordbærkage, fri bar og de største dansehits.

Sol, sommer, blå himmel, svalesang, eventyrlige markblomster og godt humør.

Vi skaber hele det hyggelige Fredagsbar-miljø i flotte og smukke naturomgivelser sammen med sjove oplevelser og den bedste og happy loungemusik med  bl.a. Herb Alpert & the Tijuana Brass “Spanish Flea”, Getz/Gilberto “The Girl From Ipanema” m.fl.

Derefter en forrygende aftenfest med lækker mad, jordbærkage fri bar med flotte drinks samt festligt band med de største dansehits i et elegant festtelt ved et eventyrligt slot eller gods i Danmark – en uforglemmelig oplevelse. Vi sørger for ALT også tilmelding og bustransport.

Vi finder den perfekte løsning til jeres fredagsbar og sommerfest i 2021. Alt kan lade sig gøre – Vi mener ALT. Kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top