Online tilmeldingssystem og udsendelse af billetter til firmafesten

Online tilmeldingssystem – nemt og enkelt

Vi tilbyder et online event tilmeldingssystem som gør det nemt og overskueligt at afholde jeres arrangement. Det kan være jeres firmafest, kundearrangementer, teambuilding, konferencer eller bustransport til din firmaevent. 

  • Jeres gæster kan nemt tilmelde sig jeres event
  • Nem tilmelding til bustransport online
  • Udsendelse af personlige adgangsbillet til alle jeres gæster
  • Jeres gæster kan ringe til vores kundeservice alle dage 8-24

 

Online Tilmelding til firmafest og firmaevent

Tilmeldingssystem der er er hurtigt og nemt for jeres medarbejdere

Deltagerne tilmelder sig online gennem et sikkert system, hvor det også er muligt at betale, hvis i har brugerbetaling på jeres event. Du kan bruge din tid og energi på andre vigtige opgaver, mens vi klarer registrering og administration. Med denne løsning undgår du manuel registrering, forældede deltagerlister og risiko for fejl, forsvundne tilmeldinger og overbooking.

Vores online tilmeldingssystem har en VIP kundeservice

Vores online tilmeldingssystem har en VIP kundeservice hvor dine gæster altid kan ringe eller skrive og få svar på spørgsmål alle dage, hele året rundt. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen, og vi sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmafest i Jylland, Fyn eller på Sjælland kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

 

top