Teambuilding og en sjov eftermiddag med dine kollegaer skabes af eventbureau

Teambuilding eller aktivitetsdag

Teambuilding og aktivitetsdag som en optakt til en firmafest, er en sjov og ny måde, at samle alle medarbejderne på inden en aftenfest.

Teambuilding – samler teamet og øger motivationen

Teambuilding er en lærerig måde at give dine medarbejdere en spændende og anerledes dag, og det styrker de sociale bånd og ikke mindst øger motivationen for samarbejde. Hos PB ACTION skræddersyr vi teambuilding til netop jeres virksomhed.

Aktivitetsdag hos LEGO udført af eventbureau PB ACTION

Aktivitetsdag – en festlig og sjov dag

En aktivitetsdag kan afholdes på mange måder – fra det konkurrenceprægede GAME DAY med at være hurtigst eller dygtigst eller det uformelle og sjove, hvor leg og fællesskabet er i fokus med HAPPY DAY. Eller en blanding af begge dele. PB ACTION sammensætter jeres aktivitetsdag med spændende, nye, sjove og helt fantastiske aktiviteter. Dagen slutter af med en aftenfest for alle, hvor man gense de bedste og sjoveste øjeblikke fra dagens aktiviteter på storskærme under middagen.

Eftermiddag “ude I det grønne”

Ønsker i at jeres teambuilding eller aktivitetsdag skal være ”ude i det grønne” kan vi opbygge en helt speciel event-oplevelse for jeres medarbejdere i en slotspark eller i storslåede naturområder. En dag i naturen er en fantastiske ramme til stor begejstring for jeres medarbejdere. Dagen slutter af med en aftenfest for alle, hvor man sammen kan dele dagens oplevelser.

En eftermiddag I historiske omgivelser

I Danmark findes der hundredevis af Slotte og Herregårde. At afholde firmafest på et Slot eller en Herregård er en helt unik oplevelse for jeres medarbejdere. PB ACTION har stor erfaring i at afholde firmaevents i prægtige sale eller i kæmpe festtelte på Slotte og Herregårde i hele Danmark. Som professionelt eventbureau ved vi hvilket krav der skal opfyldes til netop denne type location, og er behjælpelige med at udarbejde en højkvalitets løsning til netop jeres firmaevent.

Nemt og enkelt at tilmelde sig teambuilding og aktiviteter

Deltagerne tilmelder sig online til de forskellige aktiviteter eller teambuilding emner, og modtager efterfølgende en kvittering og adgangsbillet til dagen. Dette smarte system hjælper jer således at I undgår en tidskrævende manuel registrering, forældede deltagerlister og risiko for fejl, forsvundne tilmeldinger og overbooking af grupper m.m. PB ACTION eventbureau har udviklet dette tilmeldingssystem og er inkluderet I alle events der bestilles hos os.

Bustransport fra hele Danmark til jeres dag

Vi tilbyder den totale bus-løsning til jeres teambuilding eller aktivitetsdag med opsamling og returkørsel fra hele PB ACTION har udviklet et helt særligt bus-tilmeldingssystem, hvor den enkelte medarbejder kan tilmelde sig bustransporten til og fra arrangementet online, her vælges også evt. hvilken drikkevarer, de ønsker at nyde under buskørslen. Efterfølgende modtager medarbejderen en kvittering på sin bus-tilmelding.

Teambuilding og Game Day for hele firmaet

For de helt store grupper

Vi kan skabe et helt unik univers og afholde jeres aktivitetsdag eller teambuilding dag på hvor geografisk i landet man ønsker at afholde sit arrangement og i hvilke smukke naturomgivelser man ønsker. PB ACTION har over 25 års erfaring med at afholde succesfulde firmaevent i hele Danmark.

Festlig mad og drikke til teambuilding eller aktivitetsdag

Vi har spændende menuer og forslag til mad og drikke til jeres event om eftermiddagen f.eks. spændene Foodtrucks med eftermiddags-snacks, kaffebar med de skønneste hjemmebagte kager eller prøv vores skønne økologiske mad-oplevelser i det grønne m.m.

Reference
" Kære Peter Bindner, 2.750 LEGO medarbejdere, LEGO pensionister, Kjeld Kirk Kristiansen og hans familie samt jeg vil i lang tid fremover huske den 10. august 2007 med et stort smil på læben. Tusind tak for dit engagement og for et fantastisk samarbejde."

Jørgen Vig Knudstorp, adm. direktør, LEGO A/S

Reference
" I forbindelse med fejringen af Aalborg Portlands 125 års jubilæum besluttede vi efter sparring med PB ACTION at holde en stort anlagt gallafest i en af vores egne lagerhaller. Gallafesten forløb upåklageligt og blev en unik oplevelse for alle deltagere. Aalborg Portland er i den forbindelse PB ACTION en stor tak skyldig for en yderst professionel afvikling af festen. "

Michael Lundsgaard Thomsen, direktør, AALBORG PORTLAND A/S

Reference
" Kære Peter Bindner. Tak for en professionel afvikling af en forrygende jubilæums-fest. Det var en WAUW-oplevelse af de helt uforglemmelige at træde ind i det smukt dekorerede telt – og oplevelsen holdt sig til og med den flotte fyrværkeri-finale. Samtlige 5000 gæster havde en storslået aften. Alt klappede – nu klapper vi! "

Anders Knutsen, adm. direktør, Bang & Olufsen A/S

Reference
" Kære Peter Bindner. For os alle sammen i LEGO Company – jeg selv, min familie og alle LEGO-ansatte – vil lørdag den 17. juni blive stående i erindringen i et særligt lys. Vores “Dream Party” blev en uforglemmelig fest, som var meget vellykket og også hyggelig til trods for det store antal deltagere. Det glæder mig meget, at LEGO værdierne var repræsenteret hele vejen igennem programmet. Tak for din indsats i denne forbindelse og tak for godt samarbejde! "

Kjeld Kirk Kristiansen, LEGO A/S

Reference
"Festerne blev afholdt i samarbejde med PB Action, der havde sørget for flot pyntede lokaler, festligt dækkede borde, lækker buffet med et væld af spændende retter og engagerede tjenere. Logistikken var planlagt i mindste detalje, og alt forløb med militær præcision. Tak for 2 gode fester"

Henrik Libak, direktør, Bilka A/S

Reference
"PB ACTION var i mere end 1 år forud for festdagen i løbende kontakt med føtex for at planlægge den store begivenhed. Det store logistikarbejde foregik med fint overblik fra start til slut. Jeg giver derfor gerne min anbefaling til PB ACTION, da jeg betragter både forberedelserne og ikke mindst selve afviklingen af jubilæumsfesten som meget vellykket"

Carsten Hansen, direktør, føtex, Dansk Supermarked A/S

Arrow
Arrow
Slider

 

ALT kan lade sig gøre – Vi mener alt

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

 

 

top