LYS – der skaber en uforglemmelig firmafest

Eventbureau med lys der skaber stemning

Vi kombinerer kreativitet og innovation i vores firmaevent løsninger

Vi har udstyret og det erfarne teknisk team til at give publikum en uforglemmelig oplevelse – med den optimale lyssætning og en professionel afvikling. Vi kombinerer kreativitet og innovation i vores firmaevent løsninger. Det handler om at skabe et design, der passer til den enkelte event.  Vi tilbyder naturligvis de nyeste løsninger indenfor effetlys som f.eks. LED lamper og Moving Lights.  

LED-produkter til arkitektonisk belysning af bygninger og parkanlæg

Vi er også leveringsdygtige i alle former for tæpper, stof og speciel objekter til at lyse på. Du kan også få lavet speciel goboer som kan benyttes i movinghead, så du evt. kan få dit firma logo projekteret på loft, gulv eller bygning. PB ACTION Eventbureau tilbyder også det nyeste indenfor LED-produkter til arkitektonisk belysning af bygninger og parkanlæg med træer og skulpturer – en belysning der skaber helt unikke eventoplevelser.

Eventsupport hjælper med flg. til din firmafest eller firmaevent

PB ACTION Eventsupport er professionel leverandør til firmafest og store events i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys til store events og koncerter i hele Danmark. Eventsupport leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik og storskærme.

  • LYD – Vi  tilbyder den bedste lyd og professionel planlægning – Læs mere
  • LYS – Vi har det flotteste lys og spændende lys-events – Læs mere
  • KAMERAPRODUKTION – Vi sørger for videooptagelse af din event – Læs mere
  • DRONE – Vi filmer hele din event fra luften med dronefotografer – Læs mere
  • STORSKÆRME OG PROJEKTOR – Med den nyeste teknik – Læs mere
  • SCENE – Vi  sørger for din koncertscener og podier – Læs mere
  • EVENT – Vi har de nyeste event-effekter – Læs mere

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top