TRANSPORT – Bustransport i hele Danmark inkl. online tilmeldingsservice

 

Eventbureau med bustransport i hele Danmark

Bustransport i hele Danmark inkl. online tilmeldingsservice

Vi tilbyder den totale bus-løsning til jeres firmaevent med opsamling og returkørsel fra hele Danmark. Vores online tilmelding er nemt for jeres medarbejder at benytte, og alle deltagere modtager automatisk adgangsbilletter, samt businformationer på e-mail – vi sørger for alt.

  • Buskørsel med alle størrelser turistbusser
  • Landsdækkende Service
  • Online Tilmeldingssystem
  • Koordinering
  • Indslag under kørsel, så gæsterne er underholdt på turen

Online Tilmelding til firmafest og firmaevent

Online tilmeldingssystem – og udsendelse af adgangsbilletter 

Vi tilbyder et online tilmeldingssystem som gør det nemt og overskueligt at afholde jeres firmafest. Det kan være jeres firmafest, kundearrangementer, teambuilding, konferencer eller bustransport til din firmaevent.

Deltagerne tilmelder sig online gennem et sikkert system, hvor det også er muligt at betale, hvis det koster noget at deltage. Du kan så i stedet bruge din tid og energi på andre vigtige opgaver, mens vi klarer registrering og administration. Så undgår du manuel registrering, forældede deltagerlister og risiko for fejl, forsvundne tilmeldinger og overbooking.

Vores online tilmeldingsystem har en VIP kundeservice hvor dine gæster altid kan ringe eller skrive og få svar på spørgsmål alle dage, hele året rundt. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen, og vi sidder klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top