Irma samler alle medarbejder til fødselsdagsfest

Irma er det andet ældste supermarked i Europa, og åbnede sin første selvbetjeningsbutik i 1950 i Nykøbing Sjælland.

Irma har i august afholdt fødselsdagsfest arrangeret af PB Action. 1200 mennesker havde en super aften med rigtig god mad, god underholdning og musik. PB ACTION stod for al koordinering og logistik, da alle medarbejdere havde mulighed for at blive transporteret til og fra festen i busser.

Tidsplanen gik op i en højere enhed, selvom der skulle hentes på rigtig mange lokationer. Som arrangør af festen havde jeg hele vejen igennem en professionel stab til at sparre med og som til fulde levede op til mine forventninger for vores fest. 

PB ACTION kom også med gode indspil til, hvordan festen kunne gøres endnu bedre undervejs i planlægningen. Vores medarbejdere har kvitteret med tilbagemeldinger på, at de havde en rigtig god aften.

Margit Marell HR-chef i Irma

 

PB ACTION fik opgaven at skabe en fødselsdagsfest for alle Irma medarbejdere

PB ACTION fik opgaven med at skabe en fødselsdagsfest, der kunne samle alle kædens ansatte lige fra flaskedrengen, kassemedarbejderen og marketingafdelingen til direktionen og samtidig hyldede dagens stjerner.

En flot fødselsdagsfest for 1.200 Irma medarbejdere

Alle 1.200 ansatte blev hentet i busser direkte fra alle Irma-butikker og kørt direkte ind på den blå Irma-løber til årets fødselsdagsfest – og til et veritabelt stjernetræf. PB ACTION sørgede for hele koordineringen af alle tilmeldinger og planlægning af hele bustransporten med opsamling af alle ansatte med busser fra hver eneste Irma-butik og Irma-arbejdsplads i landet.

Den flotte aftenfest blev afholdt i B&W Grand Ballroom ejet af PB ACTION

B&W GRAND BALLROOM er et stort filmstudie beliggende på det gamle B&W skibsværft i København, og er en unik location til jeres Julefrokost i København. B&W Grand Ballroom er en unik historisk lokation – et helt søjlefrit rum med 2700m2 og smukt lysindfald fra den særpræget loftkonstruktion og den imponerende lofthøjde på 10 meter til loftet. B&W Grand Ballroom er ejet af eventbureauet PB ACTION og er en populær event lokation i København K.

Flot Irma Award Show med overrækkelse af priser

Alle de forskellige afdelinger nød at sidde med alle deres daglige kollegaer til denne festlige middag samt et award-show til desserten. Alle ansatte havde forinden haft mulighed for at blive nomineret og denne aften hædret med en Irma-award som f.eks. BEDSTE KOLLEGA, STØRSTE OPTIMIST, BEDSTE SERVICE m.m. Kendisser sørgede for overrækkelse af priserne med fanfarer og titler på storskærme. Irma’s direktør var med til at overrække alle priserne, som vakte stor begejstring blandt de ansatte.

En fødselsdagsfest med de bedste danske bands og kunstnere

Resten af aften sørgede nogle af de bedste bands for musikken på dansegulvet med et fantastisk show.

Se flere cases – klik her

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top