PRODUKTION – Kameraproduktion og droneoptagelser

Kameraproduktion – Fang de gyldne øjeblikke i jeres firmafest

Kameraproduktion – Fang de gyldne øjeblikke i jeres firmafest

PB ACTION Eventsupport tilbyder kameraproduktion, således at du kan fange gyldne øjeblikke fra din firmaevent – både fra scenen og fra publikums vinkel. Efterfølgende kan du lægge denne op på sociale medier.  På den måde får dine gæster mulighed for at gen-opleve stemningen efter jeres event. Kameraproduktion kan med fordel kombineres med storskærms-opsætning for at optimere hele publikumsoplevelsen. Det er ligeledes muligt at live streame arrangementet globalt til alle jeres medarbejdere i hele verdenen.

Drone – vi filmer din event fra luften

Drone – vi filmer din event fra luften

PB ACTION Eventsupport tilbyder professionel droneproduktion, hvor vi står for hele processen med at filme, redigering af den endelige dronefilm af jeres firmaevent. Droneoptagelsen kan med fordel kombineres med storskærms-opsætning for at optimere hele publikumsoplevelsen. Det er ligeledes muligt at live streame arrangementet globalt til alle jeres medarbejdere i hele verdenen.

Eventbureau tilbyder droneoptagelse

Eventsupport hjælper med flg. til din firmafest eller firmaevent

PB ACTION Eventsupport er professionel leverandør til firmafest og store events i hele Danmark. Vi sørger for scene, lyd og lys til store events og koncerter i hele Danmark. Eventsupport leverer en gennemtænkt totalproduktion med scene, lyd, lys, av-teknik og storskærme.

  • LYD – Vi  tilbyder den bedste lyd og professionel planlægning – Læs mere
  • LYS – Vi har det flotteste lys og spændende lys-events – Læs mere
  • KAMERAPRODUKTION – Vi sørger for videooptagelse af din event – Læs mere
  • DRONE – Vi filmer hele din event fra luften med dronefotografer – Læs mere
  • STORSKÆRME OG PROJEKTOR – Med den nyeste teknik – Læs mere
  • SCENE – Vi  sørger for din koncertscener og podier – Læs mere
  • EVENT – Vi har de nyeste event-effekter – Læs mere

Vi finder den perfekte løsning til jeres firmaevent eller firmafest kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

top