Bilka 40 års jubilæum – koncernfest

Reference og case

Den 18. september 2010 fik næsten 6.000 medarbejdere i Bilka varehusene en oplevelse af de helt store, da de var inviteret til 40 års jubilæumsfest i henholdsvis Gelsted og Horsens. Festerne blev afholdt i samarbejde med PB Action, der havde sørget for flot pyntede lokaler, festligt dækkede borde, lækker buffet med et væld af spændende retter og engagerede tjenere. Logistikken var planlagt i mindste detalje, og alt forløb med militær præcision.Tak for 2 gode fester.

Henrik Libak direktør for Bilka Lavprisvarehus

Landsdækkende fødselsdagsfest med 5.000 gæster

Ledelsen i Bilka ønskede at fejre Bilka 40 års jubilæumsfest med to fester afviklet på én gang, en i Jylland og en på Fyn med hver 2.500 gæster og kontaktede PB ACTION til at løse dette.

Tilmeldingsservice og bustransport

PB ACTION sørgede for tilmeldingsservice for alle de ansatte og komplet bustransport fra alle Bilka varehuse i hele Danmark til og fra festerne.

To meget store identiske fødselsdagsfester

I tæt dialog omkring alt, hvad angik indhold fra start til slut, blev ønsket om to store identiske Bilka 40 års fødselsdagsfester indfriet. Alt i festhallerne blev dekoreret med Bilkas 40 års fødselsdag, så ingen var i tvivl om hvad der blev fejret.

Direktøren ankom inde i festsalene i Lamborghini

Først ankom direktøren i Lamborghini kørende direkte ind til selve Bilkas 40 års fødselsdagfest i Jylland, og efterfølgende kørte han videre til festen på Fyn og leverede talen til et begejstret Bilka personale.

Lækker middag og drikke og en festlig aften på dansegulvet

Derefter var der lækker middag og drikke samt hyggelig musik og tid til at tale med kollegaerne ved flot opdækkede borde. Dansegulvet var fyldt fra start til slut, og alle havde en uforglemmelig aften.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top