LEGO Global Dream Party

Reference og case

Kære Peter Bindner. For os alle sammen i LEGO Company – jeg selv, min familie og alle LEGO-ansatte – vil lørdag den 17. juni 2000 blive stående i erindringen i et særligt lys. Vores “Dream Party” blev en uforglemmelig fest, som var meget vellykket og også hyggelig til trods for det store antal deltagere. Det glæder mig meget, at LEGO værdierne var repræsenteret hele vejen igennem programmet. Tak for din indsats i denne forbindelse og tak for godt samarbejde!

Kjeld Kirk Kristiansen LEGO A/S

Global firmaevent

Da LEGO ville fejre alle sine ansatte globalt bookede de PB ACTION til at stå for hele den verdensomspændende festevent.

Satellittransmission fra 12 fester over hele jordkloden

Det blev en kæmpe fest for alle de ansatte samlet i hele Danmark og derudover 12 fester fordelt rundt om i hele verden som f.eks. England, Schweiz, Østen, USA m.fl. hvor 12.537 begejstrede gæster verden over festede på næsten samme tid. Mellem alle festerne I hele verden var der Satellit TV-transmission direkte til den danske fest, hvor ejer Kjeld Kirk Kristiansen holdt tale til alle LEGO-ansatte fra nær og fjern på storskærme.

En fest med LEGOs DNA

Alt, hvad der kunne relatere til LEGOs brand og dna blev implementeret på en fantastisk og festlig vis. Gæsterne fik én stor fælles oplevelse som styrkede dem i deres vision om LEGOs produkter og utrolige univers.

En uforglemmelig fælles oplevelse med mad, underholdning og musik

Alle gæster kunne verden over spise en skøn middag med deres kollegaer, samt nyde eventyrlig underholdning og danse til populære orkestre. En aften hvor der var tid til at få hygget og talt sammen. Alle deltagende LEGO-gæster kunne efterfølgende dele deres positive oplevelser med deres internationale kollegaer og fik dermed en stor fælles social referenceramme.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top