PB ACTION – Specialister i firmaarrangementer og firmaevents

PB ACTION er specialister i firmaarrangementer

PB ACTION er professionel eventproducer af store firmaevents. Vi sørger for alt lige fra at invitere jeres gæster og modtage tilmeldinger, til den bedste lyd, flot lysdesign, imponerende scene, storskærme, AV-teknik, de dygtigste teknikere, catering med lækker mad og drikke, smilende personale, logistik planlægning af bustransport, online-tilmeldingssystem, spændende venue, smuk og kreativ bord-design, dygtige konferenciers, spektakulære event-effekter, kendte solister, store kendte bands m.m. til firmaevents og firmaarrangementer i hele Danmark.

PB ACTION leverer altid en gennemtænkt totalproduktion hvor alt bliver professionelt afviklet.

ALT kan lade sig gøre – vi mener alt  Eventbureauet PB ACTION idéudvikler og er projektleder på store kulturprojekter og firmaevents. Vi har f.eks. opbygget en stor regnskov i Botanisk Have af 30.000 miljøvenlige balloner til støtte for bevarelse af regnskoven i Brasilien, samt VIP events på Statens Museum for Kunst, Glyptoteket, Geologisk Museum, Tøjhusmuseet m.fl. PB ACTION er i dag Danmarks Største Eventbureauer og har lavet utal af spændende og succesfulde firmaevents i Jylland, Fyn og på Sjælland f.eks. 125 års jubilæumsmiddag for Aalborg Portland A/S, Bang & Olufsen A/S´s elegante 75 års jubilæum, LEGO Party for 12.500 gæster i 14 lande.

Læs mere

 

Skal du holde firmaevent kontakt eventbureau PB ACTION

Familiedag for jeres medarbejdere  Familiedagen er en gave fra jer til jeres medarbejdere. Familiedag er en firmaevent der styrker medarbejdernes bånd med deres arbejdsplads og skaber værdi og sammenhold. PB ACTION Eventbureau har specialiseret sig i at skabe den helt eventyrlige familiedag for både voksne og børn. Skab en ny tradition i jeres firma og hold en familiedag ved jeres eget domicil eller på en spændende venue i Danmark. Som eventfirma kan vi skabe en fantastisk familiedag for jer.

Læs mere
top