Skræddersyet julefrokost 2018 til jer  

Skræddersyet julefrokost 2018 til jer  

Hos PB ACTION slår vi nu dørene op til Firmajulefrokost 2018 og det er nu muligt at bestille netop jeres ønskedato til årets julefrokost i jeres firma eller en spændende location i hele Danmark

 • Den bedste musik & underholdning
 • Kendte værter og konferencier til jeres julefrokost
 • Flotte og lækre julebuffeter
 • Invitationer og online tilmeldingsservice
 • Imponerende lysdesign
 • Den bedste lyd
 • Bustransport direkte til julefrokosten og retur igen
 • Fantastisk julestemning og hygge

PB ACTION finder den perfekte løsning til jeres firmajulefrokost 2018 kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

Julestemning og smilende personale

Jeres medarbejdere bliver mødt af et smilende personale i et festligt juleunivers, med velkomstdrink, samt et flot syn af juletræer med tusindvis af lys og smukke dækkede borde. PB ACTION finder den perfekte løsning til jeres firmajulefrokost 2018 kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

PB ACTION er projektleder på magiske julefrokoster

Ønske julefrokost-datoer i november 2018

Fredag den 9. november 2018, Lørdag den 10. november 2018, Fredag den 16 november 2018, Lørdag den 17. november 2018, Fredag den 23. november 2018, Lørdag den 24. november 2018 og Fredag den 30. november 2018. 

Ønske julefrokost-datoer i december 2018

Lørdag den 1. december 2018, Fredag den 7. december 2018, Lørdag den 8. december 2018, Fredag den 14. december 2018 og Lørdag den 15. december 2018.

Julefrokost underholdning hos PB ACTION i høj kvalitet

Smil og festlig stemning hele aftenen med en konferencier

Skab en hjertelig og festlig stemning til jeres julefrokost og brug en professionel konferencier til at byde gæsterne velkommen og underholde. Vi kan anbefale nogle af Danmarks bedste konferenciers og værter f.eks. Lars Hjortshøj, Nikolaj Stokholm, Brian Lykke, Cecilie Hother, Nikolaj Lee Kaas, Frank Hvam, Rytteriet, Jan Gintberg, Peter Tanev, Tobias Dybvad, Ole Henriksen, Simon Talbot, Søs Egelind,  Cecilie Bech, Huxi Bach m. fl.

Danske solister og bands i høj klasse til jeres firmaevent

Solister og bands i høj klasse til jeres julefrokost

De bedste solister og bands skaber den helt unikke firmajulefrokost i høj klasse. PB ACTION sammensætter det perfekte program til netop jeres julefrokost, Vi kan anbefale nogle af de bedste solister og bands f.eks. Hugo Helmig, Aura, Rasmus Seebach, Nik & Jay, Burhan G, Christopher, Lukas Graham, Mø, DR Symfoniorkestret , Zididada, Dodo & The Dodo´s, DAD, Vollbeat, Mads Langer, Lis Sørensen, Marie Carmen Koppel, Thomas Helmig, Barbara Moleko og mange flere 

Julefrokost 2018 firma service

Julefrokost invitationer og online tilmeldings-service 

Jeres medarbejdere modtager flotte julefrokost invitationer og kan nemt og enkelt tilmelde sig julefrokosten via vores online tilmeldingssystem. Jeres medarbejdere tilmelder sig online og de modtager automatisk en adgangsbillet med alle praktiske oplysninger. Vores online tilmeldingssystem har døgnservice således at jeres medarbejdere altid kan ringe eller skrive og få svar på spørgsmål alle dage, hele året rundt. Vi hjælper hele vejen igennem processen, og vi sidder klar til at hjælpe jeres gæster, når I har brug for det.

Flotte julebuffeter serveret i smukke sølv Chafing Dish

Vi tilbyder vores store julebuffet med alle de bedste kolde og varme danske juleklassikere fra de gode gamle dage – samt de skønneste juledesserter. Vi har ekstra retter i vores menu som tager særligt hensyn til gæster som er vegetarer, og der vil være menuskilte på dansk og engelsk ved alle retter, så man tydeligt kan se, hvad de indeholder. Vi har udviklet et helt unikt catering system med flotte elegante sølv Chafing Dish, der på vores overdådige buffeter holder alle retter varme og friske under hele middagen. Et helt unikt system som kan servicere op til rigtig mange gæster på én gang til en flot middag. PB ACTION har over 25 års erfaring med firmaevents i hele Danmark og vores flotte buffeter styres og passes af vores egne kokke, smilende buffetkokke og professionelle afviklere. 

Den bedste lydoplevelse

Vi arbejder kun med de bedste lydteknikere og lydsystemer i Danmark og ønsker at alle gæster i salen, har samme gode lydoplevelse, uanset om du sidder på første række eller længere tilbage i salen. Vi tilbyder den bedste lyd produktionen til din julefrokost lige fra digitale mikserpulte, trådløse mikrofoner, in-ear, monitors samt det bedste Line Array højttaler-systemer. PB ACTION sørger for den bedste lydoplevelse.

Imponerende lysdesign til jeres julefrokost 2018

Imponerende lysdesign til jeres julefrokost 2018

Vi har det erfarne tekniske team til at give jeres medarbejdere en uforglemmelig julefrokost og magisk oplevelse – med det flotteste lyddesign og en professionel afvikling. PB ACTION Fest & Eventbureau kombinerer kreativitet og innovation i vores firmaevent løsninger. Det handler om at skabe et lysdesign, der passer til netop jeres  firmajulefrokost.

Bustransport til alle jeres gæster – direkte fra jeres firmaadresse

Vi sørger for at alle jeres medarbejdere bliver afhentet på jeres firmaadresse og bliver budt på en forfriskning i bussen.  Vi sørger ligeledes for hjemtransport efter julefrokosten. 

Den perfekte løsning til jeres firmajulefrokost 2018

PB ACTION finder den perfekte løsning til jeres firmajulefrokost 2018 kontakt os venligst på telefon 33 91 88 55 eller send en e-mail til event@pbaction.dk

ALT kan lade sig gøre – Vi mener alt!

 • Telefon 33 91 88 55
 • 24 timers service alle dage, hele året rundt
 • Landsdækkende service

 

Reference
" Kære Peter Bindner, 2.750 LEGO medarbejdere, LEGO pensionister, Kjeld Kirk Kristiansen og hans familie samt jeg vil i lang tid fremover huske den 10. august 2007 med et stort smil på læben. Tusind tak for dit engagement og for et fantastisk samarbejde."

Jørgen Vig Knudstorp, adm. direktør, LEGO A/S

Reference
" I forbindelse med fejringen af Aalborg Portlands 125 års jubilæum besluttede vi efter sparring med PB ACTION at holde en stort anlagt gallafest i en af vores egne lagerhaller. Gallafesten forløb upåklageligt og blev en unik oplevelse for alle deltagere. Aalborg Portland er i den forbindelse PB ACTION en stor tak skyldig for en yderst professionel afvikling af festen. "

Michael Lundsgaard Thomsen, direktør, AALBORG PORTLAND A/S

Reference
" Kære Peter Bindner. Tak for en professionel afvikling af en forrygende jubilæums-fest. Det var en WAUW-oplevelse af de helt uforglemmelige at træde ind i det smukt dekorerede telt – og oplevelsen holdt sig til og med den flotte fyrværkeri-finale. Samtlige 5000 gæster havde en storslået aften. Alt klappede – nu klapper vi! "

Anders Knutsen, adm. direktør, Bang & Olufsen A/S

Reference
" Kære Peter Bindner. For os alle sammen i LEGO Company – jeg selv, min familie og alle LEGO-ansatte – vil lørdag den 17. juni blive stående i erindringen i et særligt lys. Vores “Dream Party” blev en uforglemmelig fest, som var meget vellykket og også hyggelig til trods for det store antal deltagere. Det glæder mig meget, at LEGO værdierne var repræsenteret hele vejen igennem programmet. Tak for din indsats i denne forbindelse og tak for godt samarbejde! "

Kjeld Kirk Kristiansen, LEGO A/S

Reference
"Festerne blev afholdt i samarbejde med PB Action, der havde sørget for flot pyntede lokaler, festligt dækkede borde, lækker buffet med et væld af spændende retter og engagerede tjenere. Logistikken var planlagt i mindste detalje, og alt forløb med militær præcision. Tak for 2 gode fester"

Henrik Libak, direktør, Bilka A/S

Reference
"PB ACTION var i mere end 1 år forud for festdagen i løbende kontakt med føtex for at planlægge den store begivenhed. Det store logistikarbejde foregik med fint overblik fra start til slut. Jeg giver derfor gerne min anbefaling til PB ACTION, da jeg betragter både forberedelserne og ikke mindst selve afviklingen af jubilæumsfesten som meget vellykket"

Carsten Hansen, direktør, føtex, Dansk Supermarked A/S

Arrow
Arrow
Slider

 

 

Firmajulefrokosten er en historisk tradition

Julen står for døren, og det er nu højtid for julefrokoster med et overflødighedshorn af mad, drikke og underholdning. I 1940’erne, ikke mindst under Besættelsen, begyndte personalet på både private og offentlige arbejdspladser at arrangere julefrokoster. Og den fælles spisning blev efter 1945 til en fest, hvor man også dansede i mødelokalerne eller kantinerne. I 1950’erne er Julefrokosten blevet et begreb, en fast tradition på de fleste både store og små arbejdspladser.

Firmajulefrokost en ny juletradition

Dagbladet Information skriver i 1965 om denne nye juletradition, at det er blevet en arbejdspladsfest hvor “elementer som hierarki og social status ophæves”. Om tiden før de store firmajulefrokoster skriver Anne-Lise Walsted fra Arbejdsmuseet i 1989 i “Dagligliv i Danmark i vor tid”: “Firmaer med sans for at skabe et godt klima har altid sørget for en årlig skovtur, julegratialer og middag for personalet, når virksomheden havde jubilæum. Når man gik hjem juleaftensdag kl.12, kunne der ønskes en god jul over en glas sherry. Eller måske havde man endda gjort den sidste fælles frokost, altså lillejuleaftensdag, lidt festlig ved at købe smørrebrød i en forretning. Der har været lige så mange forskellige traditioner, som der har været firmaer”. 

top