PB ACTION ejer VIP-Database

Vores VIP-database består af mere end 5.000 kendisser og personligheder, der opdateres dagligt. PB ACTIONs VIP-database indeholder bl.a. de kongelige, ministre, politikere, tv-stjerner, bloggere, skuespillere, sportsstjerner, kendte erhvervsfolk, musikere, kunstnere, forfattere, modefolk, baroner, grever og ambassadører m.fl.

PB ACTION ejer Danmarks Største VIP Database – VIP Care

Alle kendisser og personligheder, der på den ene eller anden måde kan skabe stor medieomtale til et arrangement og på den røde løber, hvor pressen er til stede, vil være at finde i PB ACTION´s VIP-database.

PB ACTION opdatere dagligt database med over 5.000 VIPs

PB ACTION VIP-database består af mere end 5.000 kendisser og personligheder, der opdateres dagligt. PB ACTIONs VIP-database indeholder bl.a. de kongelige, ministre, politikere, tv-stjerner, skuespillere, bloggere, sportsstjerner, kendte erhvervsfolk, musikere, kunstnere, forfattere, modefolk, baroner, grever og ambassadører m.fl.

VIP Care Events – i hele Danmark

PB ACTION har koordineret mere end 1.000 store festevents f.eks. har vi importeret 20 ton sne og is fra Norge i store kølebiler til VIP julegallapremiere på Nøddebo Præstegaard, VIP Galla Film Event på Steven Spielberg´s 25 år jubilæum på ”Dødens Gab” vist i Danmarks Akvarium med hajfodring live.

  • Åbningsevents
  • Gallapremiere og rød løber
  • Ambassade VIP events
  • Indvielser
  • Awards, nomineringer og red carpet
PB ACTION ejer en af Danmarks Største VIP Firmaer - Alle kendisser og personligheder, der på den ene eller anden måde kan skabe stor medieomtale til et arrangement og på den røde løber, hvor pressen er til stede, vil være at finde i PB ACTION FEST & EVENTBUREAUS VIP-database.

Alle kendisser og personligheder, der på den ene eller anden måde kan skabe stor medieomtale til et arrangement og på den røde løber, hvor pressen er til stede, vil være at finde i PB ACTION FEST & EVENTBUREAUS VIP-database.

Kontakt os i dag

Læs mere om vores events – klik her

 

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top