Pronova BioPharma Danmark A/S

Reference og case

Kære Peter, Jeg vil på denne måte takke deg og dine kolleger for et fantastisk og profesjonelt avviklet arrangement i forbindelse med den offisielle åpning av vårt nye produksjonsanlegg i Kalundborg. Alle våre gjester, interne så vel som eksterne, har tilbakemeldt at dette var en event man ikke kommer til å glemme. Arrangementet var velregissert, og dertil fylt med mange små (og overraskende) detaljer, som i sum utgjorde en verdig ramme rundt vårt arrangement. Takk for innsats og godt samarbeid. I Pronova er du nå kun kjent som Peter Fantastisk!!

Kjertil Olsen adm. direktør / Pronova BioPharma Danmark A/S

Fest åbnede Pronovas fabrik til 2 milliarder kr.

PB ACTION blev spurgt af direktionen fra Pronova Biopharma Danmark A/S, om vi ville skabe en reception udover det sædvanlige til åbningen af deres nye fiskeoliefabrik til 2 milliarder kr. Fabrikken skulle stå for deres produktion af omega3-fedtsyrer produkter til lægemiddelindustrien.

Udvikling af en helt unik maritim åbningsreception

Det blev til et brag af en åbningsreception, hvor idéen blev udviklet ud fra at selve deres hovedprodukt kommer fra havet i form af småfisk som ansjoser og sardiner som bliver raffineret. Invitationen blev en festlig og flot original dåse med chokoladesardiner og selve invitationen til et brag af en åbningsreception.

Gæster til et en kæmpe reception

Alle sejl blev sat og videnskabsminister Helge Sander klippede den blå snor på den blå løber i selve indgangen til den store fabrik. Efterfølgende var der maritim reception på en kæmpe katamaranfærge med en normal kapacitet til 1.000 gæster plus et stort vogndæk til biler.

En brag af en undersøisk oplevelse

Katamaranfærgen blev sejlet ned fra Norge til Kalundborg Havn lige foran fabrikken. PB ACTION ombyggede den til en stor maritim reception, hvor hele vogndækket blev omdannet til en undersøisk oplevelse med kæmpe AV-projektorer, som oplyste gulv, vægge og loft med undervandsfilm. Yderligere stod rigtige dykkere og udklædte havfruer og ønskede hjerteligt velkommen, mens der blev afviklet alle de dæmpede lyde, man kan høre under vandet.

En maritim frokost med alt godt fra havet

Alle gæsterne kunne nyde en frokost bestående af alle de lækreste retter med alt godt fra havet fra færgens øverste dæk med udsigten over til den nyindviede fabrik.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top