Eventbureau stod for Europas Største Firmafest med 12.000 gæster til middag.

Føtex 50 års jubilæumsfest

Reference og case

Det bekræftes hermed, at PB ACTION Fest & Eventbureau under ledelse af Peter Bindner har forestået afholdelsen af føtex’ 50 års jubilæumsfest den 20. november 2010. PB ACTION var i mere end 1 år forud for festdagen i løbende kontakt med føtex for at planlægge den store begivenhed. Der var under hele forløbet med de mange forberedelser en god dialog. Op til og under selve festen, som foregik i Fredericia Messecenter, stod PB ACTION for oppyntning og borddækning, bustransport, mad & drikke, nomineringsshow samt booking af diverse bands. Det store logistikarbejde foregik med fint overblik fra start til slut. Til jubilæumsfesten deltog knap 12.000 medarbejdere, og der var efterfølgende megen ros til arrangementet fra deltagerne. Jeg giver derfor gerne min anbefaling til PB ACTION, da jeg betragter både forberedelserne og ikke mindst selve afviklingen af jubilæumsfesten som meget vellykket.

Carsten Hansen direktør i føtex

PB ACTION Eventbureau stod for europas største firmafest

Dansk Supermarked og føtex valgte PB ACTION Eventbureau til at løfte den store opgave at afholde én stor samlet 50 års jubilæumsfest for 12.000 gæster, Europas største firmafest nogensinde.

Eventbureau stod for opbygning af forventning på hjemmesiden

Fra udsendelsen pr. mail til alle de ansatte, der satte kryds i kalenderen til festdatoen var der en løbende opdatering af højdepunkter og opbygning af forventninger til festen.

PB ACTION Eventbureau stod for tilmeldingsservice og 272 busser til 12.000 gæster

PB ACTION sørgede for tilmeldingsservice og komplet bustransport for alle de ansatte i føtex og Dansk Supermarked til og fra festen. Det blev til 272 busser, som kørte gæsterne fra hele Danmark til og fra festen. Alene busholdepladsen krævede en enorm p-plads og en super professionel trafikstyring.

Festlokation på over 30.000 m2

Festen blev afviklet i en 30.000 m2 stor festsal midt i Danmark opbygget med scene, lys, lyd og storskærme, så alle kunne følge med. Køkkenarealet alene fyldte ekstra 2.000 m2. En helt unik fest, hvor der var dækket op med 12.000 lysende velkomstdrinksglas, et helt fantastisk syn, der mødte alle gæsterne, da de ankom ind til deres pladser. Et lyshav forstærkede denne eventyrlige begivenhed og åbningen på en kæmpe fejring af føtex’ og Dansk Supermarkeds 50 års jubilæumsfest. Derefter var der flotte buffeter med lækre forretter, hovedretter og desserter og selvfølgelig vin, øl og vand ad libitum samt hyggelig musik og tid til at fejre begivenheden med kollegaerne ved flot opdækkede borde.

En flot scene og et fyldt dansegulv med kæmpe konfettishow

En kæmpe flot scene med nogle af Danmarks bedste dance-acts som Copenhagen Drummers, KATO, Infernal m.fl. sørgede for underholdningen og musikken tilsat et kæmpe konfettishow med over 1.000 kg konfetti for de 12.000 begejstrede gæster.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top