Aalborg Portland A/S 125 års jubilæumsfest

Reference og case

I forbindelse med fejringen af Aalborg Portlands 125 års jubilæum besluttede vi efter sparring med PB ACTION at holde en stort anlagt gallafest i en af vores egne lagerhaller. Hallen var som udgangspunkt absolut ikke velegnet til fest, men efter oprydning og rengøring fra vores side, rykkede PB ACTION ind på klokkeslæt som aftalt. Det viste sig hurtigt, at der vitterligt var tænkt på ALT: flotte invitationer, tilmelding, nødvendige tilladelser, garderobefaciliteter, velfungerende toiletter, borde, stole, hyggelig opdækning og belysning, dygtigt personale, scene, underholdning samt efterfølgende oprydning. Gallafesten forløb upåklageligt og blev en unik oplevelse for alle deltagere. Aalborg Portland er i den forbindelse PB ACTION en stor tak skyldig for en yderst professionel afvikling af festen.

Michael Lundsgaard Thomsen direktør i AALBORG PORTLAND A/S

Eventbureau sørgede for fest i Aalborg Portland A/S´s bygninger og fabrik

Ledelsen i Aalborg Portland A/S ønskede en fejring udover det sædvanlige og PB ACTION Eventbureau foreslog en stor samlet fest inde i deres egne bygninger og fabrik samt illuminering af alle de rå flotte bygninger og siloer.

Velkomst med illuminering af bygninger, siloer og festfyrværkeri

Alle gæsterne ankom på den røde løber mellem de flot illuminerede bygninger og siloer samtidig med et stort festfyrværkeri.

Eventbureau omdannede fabrikshallen til et flot festsal

Idéen PB ACTION Eventbureau udarbejdede var at Aalborg Portland A/S skulle være en del af festen og det blev den også i den grad. Cementpakkeriet blev valgt til festlokation og den blev totalt rengjort og gjort klar til festopbygning. Bordene blev dækket op med hvide stofduge, levende stearinlys og dæmpet festbelysning. Hele pakketransportbåndet, læsseramperne, metaltrapperne og udkigsramperne blev en flot, rå kulisse for det Aalborg Portland A/S har stået for i mere end hundrede år.

Lækker gallamenu og musik gennem 125 års historie

Alle gæsterne kunne nyde de lækre retter fra en gallamenu på nogle af Danmarks flotteste buffeter. Udover dette var der Hansen Fløde isbar ad libitum og kaffebar hele aftenen. Alle gæsterne kunne nyde dansemusik gennem 125 år med de største hits gennem alle disse årtier, og dansegulvet var fyldt fra start til aftenens sidste melodi.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top