Cases – Firmaevents organiseret af PB ACTION

 

Aalborg Portland jubilæumsfest

Aalborg Portland, Jubilæumsfest

PB ACTION Fest & Eventbureau sørgede for storslået lys og illuminationsshow på Aalborg Portland A/S´s store cementsiloer og fabriksbygninger med efterfølgende middag og fest for 500 gæster i den festligt ombyggede fabrikshal.

Læs reference & case

 

 

FTZ firmafest

FTZ Autodele & Værktøj A/S Firmaevent

En festlig firmaevent for kædens ansatte i hele Danmark med både bustransport, teambuilding og en forrygende aftenfest i smukke omgivelser.

Læs reference & case

 

 

Bilka 40 års jubilæumsfest

Festevent med 6.000 gæster fordelt på to store fantastiske fester samtidig. Én fest i Horsens og én i Gelsted, hver med 3.000 gæster alt inklusive – én stor total eventløsning.

Læs reference & case

 

 

Bang & Olufsen global fest

Bang & Olufsen A/S 75 års jubilæum

Bang & Olufsen holdt en storslået jubilæums gallafest med 4.000 gæster fra Danmark og 1.000 gæster fløjet ind fra hele verden.

Læs reference & case

 

 

LEGO globalt party

LEGO party i 14 lande

Globalt Dream Party for LEGO i både Danmark og 14 forskellige lande i hele verden på samme tid med mere end 12.500 begejstrede gæster!

Læs reference & case

 

 

LEGO jubilæumsfest

LEGO 75 års jubilæum

En fantastisk jubilæumsevent med 2.750 glade LEGO ansatte der fejrede en sjov aktivitetsdag og afsluttede dagen med et brag af en festlig finale om aftenen sammen med Bubber, Jørgen Vig Knudstorp adm. direktør LEGO A/S og ejer Kjeld Kirk Kristiansen.

Læs reference & case

 

 

Pronova fest ved åbning

Pronova BioPharma Danmark A/S – åbningsreception

Åbning af ny fiskeoliefabrik med maritim reception for VIP gæster inklusive minister til at klippe snoren.

Læs reference & case

 

 

Irma fødselsdagsfest

Irma´s fødselsdagsfest

En hyggelig Irma fødselsdagsfest hvor ung som ældre medarbejder var samlet til én stor festlig aftenfest med middag, morsom underholdning og de bedste kunstnere.

Læs reference & case

 

 

Føtex 50 års jubilæumsfest

Et helt unik jubilæumsfest med over 12.000 glade gæster til middag og underholdning inklusive bustransport fra hele Danmark i 272 busser, hvor hele logistikken fungerede optimalt.

Læs reference & case

 

 

Sommerfest i Region Hovedstadens Psykiatri

Region Hovedstadens Psykiatris store samlede sommerfest

Region Hovedstadens Psykiatris store samlede sommerfest for 1.650 gæster lige fra psykiaterne til overlægerne, sygeplejerskerne – de var der alle til et brag af en fest.

Læs reference & case

 

 

En Romantisk Aften i Kongens Have

En Romantisk Aften i Kongens Have

Hele Kongens Have og Rosenborg Slotshave vil danne rammen om en musikalsk aften i eventyrlige og smukke omgivelser og PB ACTION er projektleder på dette unikke arrangement.

Læs reference

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

top